5.7.13

11

REVIEW : PELANCARAN BURGER AL-LAZAT, Burger Bakar Abang Burn

4/7/2013

Bertempat di : 
Restoran Burger Bakar Abang Burn, No. 31, Jalan Dwi Tasik 2,  
Cheras Bandar Seri Permaisuri, 56000 Cheras, Kuala Lumpur

kami sbg blogger2 kecil-kecilan nie berkesempatan menghadiri jemputan Sidang Media Pelancaran Burger Al-Lazat kat cawangan  Bandar Sri Permaisuri....

Kami sampai2 je....nerves jugak....
sbb x sangka ramai cm2....ramai pakai cantik2....
kami nie pakai selekeh2 je.....hahahahaha
sesampai je, naseb bek Wawa & Anis dah sampai....
xdelah segan sgt....hehehe


"Abang Burn akan membuka sebuah cawangan di Lembah Klang yang beroperasi semata-mata untuk tujuan infaq di mana kesemua keuntungan bulanan adalah untuk anak yatim dan fakir miskin. Diharapkan cawangan ini dapat menyumbang sekurang-kurangnya RM 20,000 sebulanterutamanya kepada rumah anak yatim dan fakir miskin yang tidak mampu mendapat bantuan “mainstream”. Pihak Abang Burn bercadang untuk melaksanakan aktiviti ini setiap tahun sebagai tradisi rakyat Malaysia

Dana untuk cawangan ini akan dikumpul dari sebahagian hasil penjualan Al-Lazat oleh rakyat Malaysia. Menu istimewa ini adalah gabungan percik moden dan sos timur tengah yang dihidangkan hanya ketika Ramadhan dan Syawal di semua 17 cawangan / jajahan Abang Burn. Ini merupakan salah satu usaha Abang Burn untuk mengangkat martabat Burger Al-Lazat sebagai burger yang dinantikan oleh rakyat Malaysia setiap tahun seperti jenama burger luar negara yang lain. "

nie gambar sekitar majlis malam td....
gambar gune kamera biase je....
dah name pon blogger kecil-kecilan....hehehe

 

[ Wawa Donut (mak yong), Anis, myself, kak Mimy Hamid ]

memg sedap kami melantak....
hahahahaha....xde kesah org2 len pon...huhu
siap tapau bawak balik lg...hahahaha
cantek je cover line dorg2 nie....hahaha...termasuk gak aku...hihi

 

selamat menjamu mata.....
hahahahahaaa...... 
burger bakar ayam percik a.k.a Burger Al-Lazat


tgklah diriku ini........
nak jugak menyelit kat blogger2 famous tue....
hahahahahahaa....saje tumpang sat....
tetibe terasa diriku amat kerdil...hihihi
tue dok sipi2 je tue....hehe

last but not least....
haruslah ade gambar tuan tanah dan puterinya bersama burger2 sekalian......
hehehehehe.......


sekian, terima kasih....
TQ ABG BURN!
TQ Yana & husband sbb jemput kami....
lepas nie jemput2lah kami lagi yer....

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

11 comments:

  1. ya ampun...nak nangis tgk..sedapnya

    ReplyDelete
  2. ekinnnnnnnnnnnnnnnnnnn terliur ni.pas ni boleh g,kalau kat cheras mmg dekat sgt dh ngan umah rara.

    ReplyDelete
  3. Sedapnya!!!
    Walopon tak rasa lagi tapi nk ckp sedap jugak. Hahaha

    Dah mula jual ke?

    Tempat saya baru2 ni dah ada Abang Burn bukak.
    Memang terbaek la burger bakar dia... Pantas pon pantas.
    Tengok gambar Al-Lazat ni teringin la pulak nak rasa...

    Nampaknya malam ni ke Burger Bakar Abang Burn yg di Danau Kota la :D

    Tak sabarrrrr nak try :D

    ReplyDelete
  4. walaupon kamera kecik tp rase terliur tetap besar..siyes nampak sedap..kene try gak ni..hehe

    ReplyDelete
  5. ekin blogger besar jugak ape...hhee yg kecil2an mcm fara ni..btw, tak pernah lg rasa burger abg burn...kna try jugak sekali pasni....;)

    ReplyDelete
  6. kan...pasni yana silalah menjemput lg...hahaha...

    ReplyDelete
  7. Pnh makan skli je dkt danau kota..okla..sedap la jgk

    ReplyDelete
  8. ya Allah sedap nyeee..nk try jugak! >.<

    ReplyDelete
  9. bagusla promo abg burn ni giler2 dia punya promo walaupun burger dia biasa2 je huhu. dan yang bagus sekali sebab dia dermakan untuk anak yatim. lagi majula bisnes dia kan itu i puji :)

    ReplyDelete
  10. macam silap besar je masuk blog mung ikin pagi pagi ni..iolsss tengah kebulurrrrrr ni...cheese tu kan, meleleh leleh haaaaaa...

    ReplyDelete
  11. Bestttt kan....xdpt join sbb walid Qi outstation...huwaaaaa

    ReplyDelete