19.7.13

19

KES BULi di OFiS!!

semalam zara ikot mommy nek opis kejap.......
kol 4.30 aku amik kat taska....
si kecik nie demam.......
so sajelah amik die awal skit...

wlupun demam, tp die aktif je...
ke hulu ke hilir die melawat kawasan....

ofismate2 lelaki aku rajin melayan die.......
pastu kene buli ngan uncle2....
redha je muke....
org2 dok gelak kat die, die wat muke blur je....

confuse....
"ape kenelah depa nie gelak2 sakan..."

pakai blezer En.Imran...
berat blezer nie...tue yg xleh gerak tue


ade coco crunch dlm mulut tue...
die memg suke wat cm2 klu mkn coco crunch....
hehehehehe....

MOMMY, SY REDHA!

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

19 comments:

  1. Hihi... dahlah pakai blazer mommy gedobor buat macam ada sentel kat mulut lagi Tapi tetap cute juga kalau budak buat kan..

    ReplyDelete
  2. Ya Allah...muke awak comel sangat tau tak...tktau la bila acik dapat jumpe awak live ni..geram.nk cium2 je

    ReplyDelete
  3. hahaha serius comel muka tak bersalah tu..geram pulak..ngan rambut toncit dia.. ;)

    ReplyDelete
  4. gedabak naa baju zara..comel ah sayang

    ReplyDelete
  5. comel mulut cenggitu.
    pandai dia makan coco crunch. hari tu umar ayah dia suap cornflake, tersedak sdak tercekik. adoyaiiii

    ReplyDelete
  6. hehe comel je zara mkn coco crunch.hehee

    ReplyDelete
  7. cian zara kene buli yek..ololorh ;)

    ReplyDelete
  8. Hahaha...muke pasrah..tp comel...

    ReplyDelete
  9. ololo comel mkn coco crunch cmtu.

    ReplyDelete
  10. cute giler kena buli tp pasrah je lalalal

    ReplyDelete
  11. hahaha.. muke redhoooo zara :)

    ReplyDelete
  12. zara...akhirnya dpt jugak baca latest story zara....hihi da seminggu aunty da berbelog n berblogwalking..sobs sobs.

    ReplyDelete
  13. alolo cian zara muka redha kna buli eh..

    ReplyDelete