26.7.13

17

HASIL 'RENOVATION' BLOG...


NEW LOOK?
oh, ye....
nie yg sempat aku godeh2 hr tue....
ramai jugak yg bertny nak wat cmne ngan header tue....
tp maaflah....
aku x sempat2 lg nak wat tutorial....
ntah biler agaknye sempat....
nak wat tutorial nie, kene ade ms yg byk utk wat satu2...
so amik ms skitlah yer....

blog nie sejak tahun 2007 lg....
so dah terlalu byk renovate yg aku buat....
nak ajar satu2, tkot x menjadi pulak....

insyaallah nnti yer...
bye~
lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

17 comments:

  1. comelllllllllllllllnyer blog ekin..jeles laaaa...boleh suruh ekin buat header ni...berapa ye ekin charge?

    ReplyDelete
  2. cantik!!!!!!!!! i suka jer singgah sini sbb colorful! ;)))

    ReplyDelete
  3. cantik la ekin. ajar mamicha plis?

    ReplyDelete
  4. comel je. serius i tak pandai. tugas2 design i serahkan kt husband i je huhu nasib dia graphic :p

    ReplyDelete
  5. Comell..sukeee..ekin ni kreatif tau..wat tutorial tau

    ReplyDelete
  6. cantik. colourful & cute.
    nanti buat la tutorial yer. :)

    http://ninimohd.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. ekin buat ar bisnes amik upah buat header blog..sure ramai yang suker... awak memang kretip giler..akak suker semua idea2 awak..walaupon simple..tapi memang sangat cantik.. :)

    ReplyDelete
  8. @PinKy MoMMa
    bkn xnak amik upah
    tp kekangan ms skrg
    ekin xde pc kat umah
    so susah skit
    harapkan kat opis je

    ReplyDelete
  9. @cha
    i xde basic2 ape2 pon pasal graphic design
    sekadar minat semata2

    ReplyDelete
  10. @Aty_Fared
    tuelah kak
    ade gak teringin nak wat
    tp cam x sempat2 je skrg nie
    xde pc kat umah
    so susah skit

    ReplyDelete
  11. alaa sweetnye header baru.huhu

    ReplyDelete
  12. gojes la ekin!
    lagi2 sepasang owl tu =)

    ReplyDelete
  13. Cantik sgt blog ekin...berseri2...sesuai gan tuan yer yg comelll :)

    ReplyDelete
  14. comel nye ekin...colourful...bestnya...
    wat tutorial nnt tag okeyh..hihihi :)

    ReplyDelete
  15. ekin.cantik sgt.rara suka blog yg mcm ni.amik lah tempahan.rara kalu renovate blog.mst jd ntah pape.org pakai photoshop.kita pon pakai.tapi org ppunya jadi.kita punya hampeh.hahaha

    ReplyDelete