11.7.13

24

bila si kecik nie dah pandai rindu~

JUMAAT (5/7/2013), balik school...
si kecik tue demam....
aku syak demam rindu sbb teacher suzana die last day keje jumaat lepas....
sbb ms atok & nenek die balik johor hr tuepon die demam jugak...

utk makluman korang, zara sgt manje ngan teacher suzana die nie...
teacher2 lain gelarkan suzana nie 'mama school'....
pantang suzana nak kuar dr kelas, die menjerit marah....


hah, nielah teacher feveret zara...
memg lembut je orgnye.....
dielah yg jaga zara sejak dr mule2 aku hntr zara kat taska...
teacher2 lain pon jage zara jugak, tp die manje lebih ngan suzana nie...

teacher suzana nie pregnant....skrg 7 bulan lebih kot
due die bulan 9 nnti....
bile cakap "sayang adik baby", die akan cium2lah perut teacher die....

suzana pregnant baby twin....
tue yg teacher berenti terus dr school....
susah katenye nak ke school dgn baby twin....
so die akan jd suri rumah jelah lepas bersalin nnti...

yg buat aku risau,
smlm teacher mira kate, zara diam je kat school....
slalu klu suzana ade, main2 je kejenye....
2-3 hr nie, zara mcm tercari2 teacher suzana...
teacher2 lain ingt die x sehat....
tp kat umah, die aktif je cm biase....

xpe ea syg....
nnti adik2 zara dah kuar, kite jumpe adik2 zara ea...

mggu depan teacher suzana akan dtg school jumpe zara...
harap2 hilanglah skit rindu die....

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

24 comments:

  1. lorr..rindu teacher ke zara..hihih..
    Salam Ramadhan utk ekin and family :)

    ReplyDelete
  2. alahai zara.. manje sgt dgn ticer dia ea..

    ReplyDelete
  3. hamboi pandainya rindu teacher...bijak sungguh

    ReplyDelete
  4. alahaiiii sedihnya.dh pandai rindu merindu.yelah budak kan ekin.mmg dh kenal dorg yg rapat dgn dye.

    sama mcm princess,bila pap dye bali lumut.dye cari cari papa dye.sedih gila.

    ReplyDelete
  5. ekin update lah pasal pneumococcal zara! hehehe

    ReplyDelete
  6. pandai zara beremosi hehe..cute bila dah tau rindu2 ni ;)

    ReplyDelete
  7. ala..siannye dia..dah pandai demam rindu dah...:)

    ReplyDelete
  8. jangan risau ek ekin...nnt zara will be fine...

    airis ari2 pun moody masa cikgu favorite dia berhenti....

    ReplyDelete
  9. alahai..ssh juge dah pndai rindu2an ni..hihi

    ReplyDelete
  10. alololo....tomel nye rindu ticer... kesian zara.. bwk dia jalan2 la kin..

    ReplyDelete
  11. alaa tomei2...demam rindu yer..semoga cepat sihat yer zara tomei..

    ReplyDelete
  12. alaaahai, kita pulak sedih haaaa....baru baru ni pun ticer umar sorang dah benti. ticer tu nampak je garang, tp dia baik...

    ReplyDelete
  13. Naluri budak pun tahu siapa yg sayang pada dia. Cuma dia belum pandai nak cakap tapi ada rasa tercari-cari... kesian Zara..

    ReplyDelete
  14. alahai, sedih pulak bile mcm tu ek..sian zara...

    ReplyDelete
  15. sayu pulak akak baca...kesian zara...

    ReplyDelete
  16. cian dia ticer dia xde daaa.. manjanya la haii..
    bestnye ticer tu pregnant twin..

    ReplyDelete
  17. alahai sedihnye..zara dah sayang sangatlah tu dengan teacher die..

    ReplyDelete
  18. pandai zara..rindu teacher yer..
    selamat berpuasa!!!

    ReplyDelete