19.6.13

9

Zara dapat adik!

tajuk entry cam suspen je......
hahahahahaha.....
opsss! bukan adik kandung yer...
hihihihihi....mommy dah period dah bulan nie...haha

tahniah utk kak sue & jep for the baby boy!
LOQMAN HAKIM
actually kak sue nie housemate aku ms dok Desa Pandan dulu...
dan suami die adalah schoolmate suami aku sejak sekolah rendah
kire mereka membesar same2 dan se'geng'...heheheheee....

ms besday zara hr tue die dtg...
perut sgt mcm belon...xleh nak berjalan dah aku tgk
bersalin 17/6/2013...czer sbb kak sue dah x larat nak push...


smlm balik keje terus ajak suami gi HUKM...
waaaaa...rindu bau baby keluar dr perut.......

si kecik nie tdo je.....
zara geram....asyik nak terkam adik die nie....

zara nak adik ke?
hehehehehehe....nanti dulu ea....
bg mommy tarik nafas dulu....
skrg mommy mengah mengejar awak....huhuhu

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

9 comments:

  1. czer sbb tak larat push?> ohmaiii..
    dah ujung2 ni risau plak dengar statement gitu.. ai dahla ada ashma..

    ReplyDelete
  2. hihihhi... igtkan adik zara...

    :)

    ReplyDelete
  3. hhahahahah bukan bg tarik npas,bg ibuu gemuk dulu mcm aunty rara.hahaha.

    ReplyDelete
  4. ooo dah bersalin dah kawan ekin ni..masa besday zara ari tuh dok sembang dgn dia lah..hehehe..alhamdulillah..selamat semua...

    ReplyDelete
  5. Hi,

    Feel free to browse Gymboree original clothes for baby girl and baby boy here http://mybabylane.blogspot.com/ ;)

    ReplyDelete
  6. alahai...bestnye bile teringat saat2 nak bersalin tu...sgt bermakna...

    ReplyDelete
  7. ingatkan adik untuk zara..
    surprise tau!

    ReplyDelete
  8. Tapi kalau ada sekarang by the time deliver zara dah besar... adalah teman zara nak main:)

    Tahniah dapat anak saudaralah kiranya sebab mama dia housemate kan macam adik-beradik...

    ReplyDelete
  9. hehehe..ingatkan zara dpt adik tadi. tahniah buat mereka!

    ReplyDelete