11.6.13

17

PART 2 : Majlis Aqiqah Izzara Safiyya & Ist Birtday Party

hari nie saje nak tempek skit gambar hasil2 DIY aku selama 2 bulan......
sampai x tdo mlm........
sanggup bangun subuh2 sbb nak siapkan.......
hny suami aku je yg tau betapa susah payahnye....huhuhu

mane yg dah siap, sumenye aku longgok kat atas katil je.......
senang nak carik dan angkut turun dewan....

mane2 yg belum siap, longgok atas meja makan.......hehehe
penuh.........tue yg ade entry "meja makan a.k.a meja kerja"

centerpieces....
so colorfull....hehehehe....
pasu tue recycle je....free

yg nie sume utk dekoration dewan....
photobooth corner....
flag tue pon aku DIY sendiri....
potong2 kertas....beli tali putih murah tue....
pastu stepler.....

belon plak, memg saje amik yg LOVE SHAPE....
wlupun x LOVE sgt....oklah tue....
murah jerk harganye....



yg nie plak sume goodies....
alhamdulillah dpt feedback yg bek dr sume....
sume suke....hehehehe
bersusah payah kami wat nie.....
pecah kepala aku nak pikir & design yg terbaik....huhu

sape2 yg nak tempah, tngu dulu ea....
insyaallah dlm ms terdekat nie aku bukak tempahan...
hehehehehe....
TQ for support me!

the end-

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

17 comments:

  1. wah2 tersangat la kreatif ekin nie...mesti seronok sume buat sendiri..dh boleh jimat kos kt situ....best2..

    ReplyDelete
  2. kite suke coloring book..jatuh cinta tau..dapat kat alisha, abes dia makan..hihi

    ReplyDelete
  3. kreatifnya ekin ni... untung izzara dapat mommy kreatif begini..heee :)

    ReplyDelete
  4. kreatif....napa la awak tak bgtau awak boleh buat masa besday Fayel...kalau tak leh tempah..punya la buntu cari org deko..huhu takpe next time dah tau...

    ReplyDelete
  5. mmg berbakat la mommy zara ni...nnt next besday airis boleh order...:)

    ReplyDelete
  6. kalau sy ade ank mmg sy nk sgt tempah...... mesti zara bangge dpt mamy macam akk =D

    ReplyDelete
  7. kalerful! ekin mmg kretip!

    ReplyDelete
  8. kreatifnya mommy zara ni... =)

    ReplyDelete
  9. Creatif sangat ni!.. Nampak cute tapi mesti remeh nak buatkan?

    ReplyDelete
  10. kagum seyhhh..! 2 bulan boleh buat banyak gini..!! syabasss..syabas!

    ReplyDelete
  11. KUku kaki tgn umi Qi kerasssssss....x kreatif cm mama zara...untung baby zara dpt mama yg sgt rajin...lawa tau deco2 zara....sure nanti besar zara bangga punya mama rajin cm mama ekin :)

    ReplyDelete
  12. syabas!kretip...nak buku kaler2 jugak..waaaa..sedey xdpt pergi...huhu

    ReplyDelete
  13. semua cantik2 dan kreatif la..

    ReplyDelete
  14. Cantiiknye.....kretip gile ...ekin mmg dari sekolah kretip.. ♥♥♥

    ReplyDelete
  15. santik semuanya..good job ikin...
    paper pown happy enjoy the bufday party

    ReplyDelete
  16. jelessss tak dapat join ari tu..akak ada event ari tu :(

    dah janji awal2..kalau tak mesti dapat laga2 pipi ngan mak mak gojes smua kan..

    ReplyDelete