26.6.13

17

OFFICIALLY : ZARA GENAP SETAHUN TODAY!!

26.06.2013
Genap setahun dah anak dara aku...

mode : IMBAU KENANGAN...
setahun yg lepas, waktu2 cmnie....
aku dah sebok siap2 nak ke hospital...
sebab dah sakit....
xde pikir nerves nak bersalin sbb sakit contraction tue mengatasi segalanya...huhu

sebelum ke hospital, sempat gi mamak, pekena roti canai...
kenelah isi perut, barulah ade tenaga nak push...hihi

kol 12, masih boleh berjalan2....bukaan bru 4 cm...
boleh makan ngan papa kat luar wad....
rs cepat je ms berlalu....
kol 2.30 kene tolak masuk labour room...

rupenye............
bukaan dah full!!!
baby da nak kuar!!!
sume kelam kabut wat preparation.......
kedebas....kedebus...........
2.50pm, lahirlah seorang puteri.........

fresh dr perut mommy nie.....
26.06.2012....
rindu saat2 tue.......

hari nie genap setahun.....
mlm td die berjalan tanpa sokongan.......
yeay!!! Alhamdulillah......
officially Zara dah jalan!!
lepas nie mulelah episod kejar mengejar plak yer....
mkin keringlah mommy awk nie....huhuhu

SEMOGA ANAK MOMMY JD ANAK YG SOLEHAH....
JADI ANAK YG PANDAI DAN MENGHORMATI IBU BAPA..... AMIN.....
I LOVE U SO MUCH!!

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

17 comments:

  1. Happy bday zara.ekin,sila bsedia nk kejar die dkat mall.tu yg sgt mcabar. Nangisss*

    ReplyDelete
  2. happy birthday zara....yeayy..zara dah pndai jalan...good job girl..pasnie pengsan la mummy dia nk kejar dia lak..hehe

    ReplyDelete
  3. happy birthday zara....dah jalan dah...semoga membersar dengan sihat dan bijak yer sayang...

    ReplyDelete
  4. happy birthday zara..kejap je dah setahun yer..dah boleh dpt adik dah ni sbb dah pandai jalan..hehehe

    ReplyDelete
  5. happy birthday zara comel! :)

    igt lg time ni tgh nebes sebab ekin dh bersalin dulu..pttnye due date yana ni... haha

    ReplyDelete
  6. huih.. macam senang nye ekin beranakkan zara ni ek.. jeles! huhu

    ReplyDelete
  7. HAPPY BUFDAY ZARA.. SEMOGA MENJADI ANAK YG BAIK BUDI, SOPAN SANTUN, MENDENGAR KATA..

    ReplyDelete
  8. happy birthday zara. semoga menjadi anak yg solehah n bijak

    ReplyDelete
  9. pasni mmy x yah senam dah...kejar mengejar pon zara je dah cukup..hiihihi

    ReplyDelete
  10. Happy birthday zara!! sgt comel zara :)

    ReplyDelete
  11. happy birthday sweet little zara.. =)))

    ReplyDelete
  12. happy besday zara... kawan kamu muhaimin xjalan2 lagi ni...hehe..

    ReplyDelete
  13. happy besday zara! comey tau dak zara ni..hari tu tengok dari kejauhan je, tak dan nak datang dekat peluk cium.

    ReplyDelete
  14. Hepi besday zara... Semoga menjadi ank yg berjaya dunia & akhirat.. Amin
    Wah...sama besday ngan ank akk ler.. :D

    ReplyDelete
  15. rezeki bersalin kan zara senang....best dengar...happy besday cutie pie kiut miut...comel zara ni

    ReplyDelete
  16. pic 10 bulan tu dh nmpk cm besar sgt dh zara masa tu.heee

    ReplyDelete
  17. comel nyer dia... makin besar makin pandai posing

    ReplyDelete