28.6.13

10

ENTRY pasal makanan...

ade Factory Outlet Carnival (FOC) kat opis aku nie...
mcm2 ade....
tp yg menarik perhatian aku hny pakaian baby dan makanan je....
hehehehehehee...



DURIAN CREPE nie sgt menggiurkan......
besar dan padat....
giler sedap aku rs........
2 ketul RM5...nmpk cam mahal...tp berbaloilah....
besar kot....die punye besar, 2 kali durian crepe yg biase tue...
hr nie cam kene repeat beli lg jer....huhuhu
smlm mkn sorg2, hr nie nak belikan utk en.suami tercinta plak...


CHEESECAKE MELELEH name die....
yg nie pon sedap....
confirm meleleh air liur anda....hahahaha
cheese die byk....sgt creamy....
smlm pon mkn sorg2 jugak cake nie........
hr nie nak belikan utk anakanda tersayang plak...hehehe

ade byk lg makanan......
tp yg len tue cam biase2 je.....

sekian, terima kasih....
lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

10 comments:

  1. dah lama tak makan durian crepe ni..

    ReplyDelete
  2. lapar la wey...!!!!

    gebuusssss betul durian crepe tu.

    ReplyDelete
  3. oh i ada nampak banner FOS carnival tu. kat ofis u ke?

    nampak sedap je crepe dgn kek tu tapi i tak makan durian dgn cheese huhu

    ReplyDelete
  4. Peerrgghhhhhh...durian crepe tu mmng nmpk sdp giler...kecur....

    ReplyDelete
  5. gebuss je durian crepe tuu..sabor jela tgk mknn tu

    ReplyDelete
  6. Ya Allah.gemuknya durian crepe tu.kalau rara nk beli cane kin?

    ReplyDelete
  7. Uwaaaaaaa meroyan tgk makanan....hehehhe

    ReplyDelete
  8. durian creep i macam dah takleh terima, dah muak...hihihi

    tapi cheesecake tu, adoiiii terliur ok!

    ReplyDelete