18.6.13

17

Demi anak, TERPAKSE mommy beli handbag baru~

seperti dijanjikan semalam....
hr nie nak wat entry jugak......hehehe


demi anakanda tercinta....
"TERPAKSE"lah mommy beli handbag baru......
hahahahahahaa....boleh x wat ayat cm2...huhu
PEPATAH HARI INI : "sambil menyelam minum air"

handbag2 aku sebelum nie semuanye comel2....
aku jenis malas nak angkut handbag besar2....
husband aku ckp, aku cam budak2....
suke handbag yg design cam budak2....
eh, biarlah.... 
"always sweet-17 katenye"

disebabkan anakanda aku dah hampir mendapat 'kaki'...
so kenelah sentiasa mengangkut shoes die dlm handbag....
++ botol air die....kang penat berjalan, nak minum air plak...



nie jelah handbag yg aku beli....
murah2 jepon....
pilih punye pilih, nie je yg mendapat 'green light' dr en.husband....
so sambar jelah....kang drpd die nak belikan, klu cerewet sgt, terus die x jd beli plak...
melopong je mulut nnti...hihihi


hasil sumbatan....
botol air+kasut+stokin+kipas+purse+termometer+towel+balm+camera+tab+handfon+pen
ms pegi keje, xde nak sumbat2 pampes@baju dlm handbag....
melainkan pegi jalan2 je....
tp selalunye zara ade beg lain.....

P/S : dalam handbag aku memg xde makeup....
bedak compact je cukuplah....huhuhu

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

17 comments:

  1. ececeh...terpaksa yer...terpaksa lah sangat! hahaha

    ReplyDelete
  2. Dah jd mummy beg pun penuh dgn brg anak la..
    Dulu ms kt kg ada adik kecik.slalu kna abgkut bag yg berat..sbb mak dh dukung adik comel tu.

    Psni hope dpt merasa pengalaman dgn ank sndiri plk..amin

    ReplyDelete
  3. haha kte start dh ade iman trs bertukar handbeg yg gabak2 belaka.dlm tu le kte sumbat mcm2.setiap x jln wajib bw bekal pampers,bju,botol air,botol susu,topi n mcm2 lg le.hahaha

    ReplyDelete
  4. Hahaha..takpela demi anak..kita g keje ngan pampers skali sume bawak...sebab kua pn slalu bwk bag yg sama..skali harung je lah..haha

    ReplyDelete
  5. hahaha TERPAKSE ye.k lah tu.sbb anak,ibuu dpt beg baru.hehehe

    ReplyDelete
  6. eleh..... alasan tak boleh pakai!

    nak salahkan zara pulakkkkkk :p

    ReplyDelete
  7. hehehe...bgs alasan ni....t klu anak 2 plak bli lagi besar bab brg suma kena double:)

    http://jumnutriblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Untuk kina kita beli satu beg kecik mcm beg sekolah tu.. Sumbat semua barang dalam tu.. Hee

    ReplyDelete
  9. i pulak handbag mcm biasa cuma kalau nk berjalan tu i carry jugak beg mcm rotan tu utk letak barang2 ayish...hihi

    ReplyDelete
  10. akin!!!!!!!!!! akak berkenan...sama pun sama la...tolong belikan boleh tak..pelease mommy zara...sambil buat muka gwiyomi..

    ReplyDelete
  11. ade anak ni jangan haraplah dapat nak melawa sangat... hehehe

    ReplyDelete
  12. hahaha ayat terpaksa tu yg tak menahan tu..tp klu dah ada nak, mmg la mak mak ni kena tukar handbag tau..bag doraemon katanyer kannnn :P

    ReplyDelete
  13. ok la boleh simpan banyak barang kan...

    ReplyDelete
  14. Yer ar kin..mmng kene bag gabak2 jer..akak malas nak hngkut 2 bag..jd 1 tu semua akak sumbat...:-)

    ReplyDelete
  15. hihi senang pakai beg beser2.. nak sumbat segalanya.. Dah rupe beg doremon...:P

    ReplyDelete
  16. i suka lah tgk handbag u...cantik!
    i pun suka sumbat semua barang dalam hb... senang.malas nak bukak2 bagpack kat hubs.lambat...hahaha

    ReplyDelete