4.6.13

23

Cian anak mommy~

baby chair nie jelah yg si kecik nie tolak ke hulu ke hilir dalam rumah........
heheheheheee...budak bru nak belajar berjalan....
biaselah...mane reti nak duduk diam.....
dahlah umah kite kecik....
bru tolak 4-5 langkah, dah sampai ke dinding...hehehe
ciannye anak mommy.....


chayok2 sayang!!
blaja jalan cepat2 tau....
hihihihii....
mommy & papa zara yg x sbr nak tngu si kecik nie jalan dgn stabil....

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

23 comments:

  1. yeay dah nak jalan ye..caiyokk zara ;)

    ReplyDelete
  2. sama je macam airis...dh boleh berjalan pun still suka toalk kerusi ni lagi....nnt zara dah jalan mami penat la nak kejar...hehe

    ReplyDelete
  3. wah raya ni confirm zara dah rancak berjalan...pakai kasut bunyi2 lagi comel hehe

    ReplyDelete
  4. comelnya dia.. =)
    lepas ni boleh ajak mommy main lari2 la ye..

    ReplyDelete
  5. ekin, tantek la blk zara...tunjuk pic penuh bley?hehe

    ReplyDelete
  6. seronoknya dah nak pandai berjalan..lepas nie penantlah maminya kejar.. hihihi

    ReplyDelete
  7. seronoknya dah nak pandai berjalan..lepas nie penantlah maminya kejar.. hihihi

    ReplyDelete
  8. seronoknya dah nak pandai berjalan..lepas nie penantlah maminya kejar.. hihihi

    ReplyDelete
  9. seronoknya dah nak pandai berjalan..lepas nie penantlah maminya kejar.. hihihi

    ReplyDelete
  10. seronoknya dah nak pandai berjalan..lepas nie penantlah maminya kejar.. hihihi

    ReplyDelete
  11. hah! dia nak pandai jalan time befday kot mommy..

    ReplyDelete
  12. ok comel!bak kata cik na, zara tunggu 8hb ni kot..nak tunjuk kat kiteorg semua..hehehe

    ReplyDelete
  13. sama la dgn Darwisy..duk tolak babychair 1 ruang tamu..

    chaiyok2 zara :)

    ReplyDelete
  14. lepas ni lagi kurusla mommy dia.

    ReplyDelete
  15. ahh sama lah rumah i pun sekangkang kera.nak beli lion ape tu pun teragak2...

    ReplyDelete
  16. Zara sgt cute...geyammmm tgk :)

    ReplyDelete
  17. yeay...zara dh pndai jalan...nnt da boleh jln betul2..jenuh mommy dy nk kejar..hehe

    ReplyDelete
  18. samala cam yaya dlu masa nak bljt jalan dia lg suka tolak baby chair dr lion si rambut kembang yg mama dia belikan..huhu

    nsb baik uma tokma dia luas ckit dia tolak dr dapo smp ke depan pth blk dapo..puas hati muka senyum lebor~

    xper nti raya msti zara pn da pndi jln..bestla raya nie mak leh bgya ngn ank kn..

    ReplyDelete
  19. hehehe xpelah.nt mommy bawak g padang taw.leh jalan jauh2.hehehe.tapi xleh bawak kerusi lah.kang pelik lak org nengok.hehehe

    ReplyDelete
  20. pasni dah dpt kaki, mmg x reti nak dok diam la jawabnya

    ReplyDelete
  21. best nye. pasni mama nye makin kurus lah nnti hehehe

    ReplyDelete
  22. pasni brkejar la dgn mommy,hehe

    Cantiknya blik zara, review la ekin :-)

    ReplyDelete