30.5.13

9

TAG : I LOVE my blog!

wlupun tak di'tag', tp tetibe rs nak wat jugak lepas bce blog kak mimy semalam...
dah lame gile x wat...klu dulu, tiap2 hr kene tag smpi x terbuat...hihihi

1.   Nama blog kenapa gunakan nama tersebut?
http://queen-of-colors.blogspot.com/
sbb aku sgt suke 'warna warni'....aku x suke pd 1 warna je...klu tgk blog aku pon, colorfull....dan sgt ceria dimata aku.....tgk blog je, buat aku bersemangat dan happy....hehehe

2.  Bila mula berBlog? 

bile mule? sejak aku study kat UM dulu tahun 2007 kot.....student sains komputer, biaselah...24hours mengadap laptop.........


daripada aku sekeping camnie.....single mingle.....

smpi skrg dah be3 dah nie.....badan tetap cmtue jugakkk..hihi

3. Apa yg membuatkan suka berBlog?

sebab suke? ermmmmm....tempat aku meluahkan segala inspirasi dan idea kreatif aku...nak cite pasal shopping, aku bukan ade harta...nak cite pasal tempat bercuti, jarang sekali....

4.  Guna software apa edit gambar?
PHOTOSCAPE dan PHOTOSHOP je...simple dan cepat...

 
5.  Suka tak baca blog sendiri?

TIDAK! jarang sekali melainkan ade bende nak carik...hihihi

6.  Edit blog sendiri atau tempah?

sume buat sendiri je....memg hobi aku...hehehehe....tuelah yg aku katekan dalam soklan 3..TEMPAT MELUAHKAN INSPIRASI DAN IDEA KREATIF aku....

7.   Berapa visitor dalam sehari blog ini?

ntahler........x penah tgk pon.....hahahaha...
p/s : klu ade, bguslah...xde xpe....
 
8.  Berapa sehari apdet blog?
dulu wajib sehari mesti 1 entry.....skrg nie xdelah....ade mood, ade bende nak cite, ade gambar yg cantik, x bz, barulah update.......hihihhihii


9.  Suka blog yang mcmmana?
sume suke.......bce je....lg2 yg penuh dengan gambar..suke tgk gambar drpd bce entry panjang2.......


10. Ada tak family yang berBlog juga? siapa? 

takde....ONLY ME!

11. Siapa inspirasi saya utk terus  berBlog?

ntahler....diri sendiri je rsnye......sbb atas dasar minat...bukan mengikut sape2........


NEW LOOK!



lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

9 comments:

  1. ein dh lame xwat tag2 nie... hihi

    ReplyDelete
  2. blog untuk hilangkan bosan kekadang kan ?

    ReplyDelete
  3. uit besan, ngah layan antu kapcai ka... hehehehe

    ReplyDelete
  4. suka tengok blog yng simple macam nie :)

    ReplyDelete
  5. Waaaaaaaaa cm best jerk tag2...wink2...nanti free nak tg juga hahahha best baca dari 2 jadi 3 yeyyeye

    ReplyDelete
  6. baru mule nk brblog...salam perkenalan....=)

    http://ctamanaqim.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum tuan blog izinkan saya mengambil tag ini ye...

    ReplyDelete
  8. best ar ekin..badan maintain jer..

    ReplyDelete
  9. soalan last.adakah anda mahu menerima tempahan.

    ReplyDelete