27.5.13

19

Persiapan mak pengantin~

invitation telah dibuat melalui FB pg td....huhuhu
jemputlah dtg yer...
majlis kecik2 je...penuh kesederhanaan....

semua sedia maklum, besday zara 26/6/2013...
kami memg buat awal skit.... 
sebab nak kejar cuti sekolah......
nak mama+ayah+adik aku dr johor dtg.....
klu x musim cuti sekolah, susahlah dorg nak dtg plak......
lgpon niekan cucu 1st, wajiblah atok+nenek ade...hehe

mcm2 persiapan dah wat...
memg saje buat awal, seawal 3 bulan lepas...so xdelah kelam kabut sgt....
sbb byk bende yg aku DIY sendiri....
so memerlukan ms yg agak 'selesa' utk siapkan semuanye.....
semuanye limited edition.......huhukhuk

seawal mane pon persiapan kami, skrg progress bru 65%....
si kecik tue semakin melasak........letih betol mommy....
xleh nak buat keje len selain melayan die....ngeee~
makin keringlah mommy awak nie zara....

tadaaa...........




klu ade sesiapa yg nak invitation melalui email, boleh email ekin yer
ekinrazman@gmail.com

Sekian,
terima kasih

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

19 comments:

  1. alaaa bestnya! semua nmpk menarik tapi x dpt nk join :(

    ReplyDelete
  2. sangat kreatif....comel2...:)

    ekin wat kat mane?? email aeen address ekin..

    sitinurainfadzilah@ymail.com

    ReplyDelete
  3. rajin nyeee mamy zara niii :D

    ReplyDelete
  4. rajinnya buat kad yg cantik ni. hehehehe..insyaAllah, klau xde pape bole la pegi :)

    ReplyDelete
  5. wah comelnya..2.6 ni pun buat aqiqah aina..tapi takde buat invitaion card, just bagi map, call....cara klasik hehe..

    selamat setahun zara comel...;-)

    ReplyDelete
  6. ala jauh..kalau tak boleh juga join besday+akikah versi zara besar..heheh

    moga semua success! ekin rajin!

    ReplyDelete
  7. wahhh... bestnyeee.. xdpt jmpe zara... duk jauh ni.. jamu mata je la nnt... review satu2 ek nnt... suke benor klu bab DIY ni..

    ReplyDelete
  8. Sgt cantikkk....:) mama zara sgt kreatif ok...

    ReplyDelete
  9. kreatipnye ekin..bestler nnt..happy besday zara in advance..hihi..

    ReplyDelete
  10. kreatifnye ekin ni...teruja nak pergi dah ni...tapi nun di kepung kan =)

    ReplyDelete
  11. santik...
    wah..wah..dah nk jadi anak dara zara nie hehhehhe

    ReplyDelete
  12. gila kretipppppp!!!!!!!!cntik!siap ada buku warna2..hehe

    ReplyDelete
  13. ekinnnnnn...........kretip sgtttt. belum apa apa dah rasa keBestan majlis zara ni nanti. best sangat sangat la ni. siap helo kity bagai. suka nyeeeeee

    ReplyDelete
  14. invite kat group gojes tak? hoho.. nak join..

    ReplyDelete
  15. sgt kreatif...mesti meriah besday zara nie....hihihihi...

    ReplyDelete
  16. kreatip sggttttt!!! jeles okehhh

    ReplyDelete
  17. rajinnye momy zara..chaiyok2 momy..semoga majlis berjalan lancar..:)

    ReplyDelete
  18. ekin.sy sangat kagum ngan awak.sbb s pon minat benda yg sama.tp xde bahan n xbape nk kreatif.tp minat sgt!

    ReplyDelete