14.5.13

14

meja makan a.k.a meja kerja

 dah lame aku menyepi dr blog nie
ke'bz'an yg melanda diri aku
kat opis, kat umah......same2 bz


tgklah keadaan meja makan kat umah nie
penuh ngan segala bende......
kat bilik xde meja, susah nak wat keje kat lantai
kang ade pembantu yg tlg mommy kemas plak...huhuhuhu

terpkselah mommy & papa makan kat atas lantai...ngeee~

nie sume ade preparation besday & majlis aqiqah zara nnti...
sumenye aku DIY sendiri je.....
hope jadilah seperti yang dirancang....
insyaallah......

tngu jemputan dr aku yer....

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

14 comments:

  1. Sama la kita, meja makan sama ngn meja kerja..hahahah..mak ayah makan kt sofa..hehe

    ReplyDelete
  2. wah, mcm best jewk.. nk dtg gak leh? haha

    ReplyDelete
  3. zara nak sthun dah ye yeay!

    ReplyDelete
  4. wah zara dah start wt preaperation..mama kina xbt apa lg ni..

    ReplyDelete
  5. Bestnya Zara ada mommy yg rajin diy...colourful nampak sume..btw yg bulat tu ekin punch out je kan? ke gunting sesatu? hihihi..

    ReplyDelete
  6. wahh..gud luck ekyn! kite nak DIY jugak tp x start2 lagi..huargghhhh..bz sggtt

    ReplyDelete
  7. waaaawwweee comel warna warni tu. hehehe.

    ReplyDelete
  8. rajinnya mama zara ni...hehe...gud luck tau! kalau free kita nk dtg birthday zara nnti...kekekeke :p

    ReplyDelete
  9. salam kenal...

    memg nmpk ke'bz'an tuh

    ReplyDelete
  10. biasala..jadi mommy ni always bz kan.. btw, comel colour2 kat meja tu. nak buat majlis apa ni?hehehe

    ReplyDelete
  11. ekin... buat kat ne? klu buat kt kepong jmput2 le hihihi

    ReplyDelete
  12. mane dpt paper colour bulat 2 buat sendiri n print atau u hntr printing...

    ReplyDelete