22.5.13

30

HOME SWEET HOME : meh tgk bilik anak dara aku...

perangai aku dr dulu sampai skrg...........
BANYAK BARANG.......
x kesahlah aku dok hostel ke......
dr form 1 smpi form 5....pastu smbung kat asasi/U plak......
loker yg sekangkang kera (kecik)........
pastu bile dah keje menyewa bilik yg paling kecik dlm rumah......
then skrg dah kawin, rumah yg x brape nak besar nie.......
barang aku tetap banyak.......hehehehe
tuelah 1 perangai aku yg xleh nak ubah...
yg penatnye bile nak pindah rumahlah...ngeee~

tp, banyak barang x semestinye rumah akan jd sempit dan x selesa........
klu kite kemas elok2, selesa jdnye.......
xde masalah pon brg byk mane........

meh nak tunjuk skit bilik anak dara aku....
xde tema2....xde cat2......
sbb husband aku kate "tunggulah rumah sendiri nnti..."
ok....baik bos..........
p/s : zara masih tdo ngan mommy..hehe

katil sigle...malas nak beli katil baby
sbb klu ade sedara mara dtg, leh tdo kat bilik nie...
kirenye bilik nie merangkap bilik tetamu jugaklah....

tempat zara main....
separuh mainan ade kat ruang tamu....

almari baju.......

susunan dlm almari.....nie baju2 jalan
baju2 basahan, letak dlm laci2 plastik je...

bahagian nie nmpk cam bersepah skit....
atas almari tue sume persiapan utk besday zara nnti...hehe
tue yg nmpk semak....huhu

sekian, terima kasih

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

30 comments:

  1. cantik bilik zara..dia tido sendiri ke?

    ReplyDelete
  2. warna warni bilik zaraaaa...cantik...

    ReplyDelete
  3. comel..suke calerfull.. tqah nk deko blk baby.. tp semak lagi..hubby xkasi beli perabot gk..die ckp nnt nk pindah byk brg... huhuh

    ReplyDelete
  4. cantiknya bilik zara.bila bilik warna pink terserlah kecantikan gitu

    ReplyDelete
  5. ala suwitnye... all in pink colors.. kate anak gegel kenn..

    ReplyDelete
  6. barang byk kalau tersusun ttp kemas...si mple is great kan...hihi

    ReplyDelete
  7. yang gantung dekat tepi katil tu menarik sangat....mesti mommy Zara buat sendiri kan?untung tangan seni ni.....thumbs up!!!

    ReplyDelete
  8. amboi..kemain comel lg.
    awal2 mommy dah buatkan bilik utk zara ye.
    akak pulak, tunggu bila rumah sendiri dah siap baru nak wat deco2 utk bilik anak2.
    dok uma sewa ni bilik ada 2 je, terhad.
    barang2 pun bnyk. huhuhu

    ReplyDelete
  9. bilik elman masih ongoing dan ongoing dan ongoing since bulan 12 tahun lepas. hahahaha!

    ReplyDelete
  10. walaupun byk barang still nmpk kemas.. suke!

    ReplyDelete
  11. zara pinky!
    byk barang tp kemas.sedap aje mata memandang ni haa =)

    ReplyDelete
  12. ada jugak bilik nya pun....Fayel tak de bilik...bilik atas jadi bilik baju show mama dia ehhhhh...baju keje berlambak ehehe...

    ReplyDelete
  13. hamboii.. kemain meriah bilik anak dara ni.. PINK!! rajin mommy deco yek.. siap ada bumbung2 bagai.. hihi

    ReplyDelete
  14. rajinnnnnn mamam zara kemas.....zara xtolong "kemas" sama ka?

    ReplyDelete
  15. bestnyer zara ada bilik sendiri..aisyah bilik sgala mainan semua satu bilik ngan mama dia..heee

    ReplyDelete
  16. cantik bilik zara..best la dia ye bnyk barang dia.. =)

    ReplyDelete
  17. cantik yang penting kaler pink sweet jek tengok

    ReplyDelete
  18. amboi. zara dah ade bilik sendiri..
    dhia masih lg tido ngan kami..hehehe..

    memang ekin banyak barang tp kemas jer..(^_^)

    ReplyDelete
  19. alahaii comeyy nye bilik anak dara ni hehe. rajen mommy zara :)

    ReplyDelete
  20. wah...pink colour.. yalah nama pun girl kan.. :D

    ReplyDelete
  21. bestnya zara ada bilik eh,pinky lg tue..

    eh xsbr lak nak tgu besday zara,cam dijemput jer kan beria jer lebeh..huhu

    ReplyDelete
  22. waa cantiknya. Bilik amira ngan adam kejap je la kemasnya...:P

    ReplyDelete
  23. wah so pinky bilik zara...mia kagum la design..mia x sempat buat bilik kat fateh lg

    http://mia-zara-ina.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. Haaa.cantikla.bilik iman tu entah bl la nk siap

    ReplyDelete
  25. WOOOOO lawa yer bilik zara...haishhh kene amik aura nih kena berkemas bilik anak bujang heheh

    ReplyDelete
  26. comeyyyy...colourful gitu

    ReplyDelete
  27. cantik bilik zara....daaliyaa xde bilik sendiri, tumpang dalm bilik bonda n ayah jer brg2 daaliyaa tu sume...termasuk la brg baby...hohohoho...

    ReplyDelete
  28. Akak dah lama pekenan yg khemah ikea tu..:-) cantik...:-)

    ReplyDelete
  29. waa...comelnye bilik zara..aunty pun jeles..hihihi

    ReplyDelete
  30. kin,mata beli kon yg kat dinding tu.cantik lah =)

    ReplyDelete