29.4.13

9

LANGKAWI TRIP [day 1]

ENTRY BERGAMBAR

ok......lupekan pasal entry sebelum nie.....
hidup perlu diteruskan....cheewaaahhh...hihihi

bru berkesempatan nak share gambar pasal trip kami sekeluarga ke langkawi....
1 7 - 2 0 . A P R I L . 2 0 1 3
lepas kawen x dpt gi honeymoon lg........
skrg nielah bru berkesempatan setelah duit cukup.......
pegi ber3 lg seronok-ronok....yeay!!

seperti biase, gambar anak jelah yg byk.......
hehehehehe....sbb dielah yg terlebih excited......
pastu mlm nak tdo, lenguh kaki.....huhu

si kecik nie 1st time nek bas....
jakun skit....hehehe

 smpi airport, perlulah mengisi perut dulu......mommy & zara share je...

happy fmly!

 Subhanallah...cantiknye ciptaan tuhan...

 flight transit kat penang dlm 2 jam......sbb langkawi hujan lebat
tue yg sempat snap pic penang nie.....

 sampi je langkawi hujan lebat....

 nielah hotel kami....
BELLA VISTA SPA & RESORT
 feeling2 dok castle jap...huhuhu

si kecik mommy & papa yg sentiasa happy je.......
hehehehehee....

to be continue.....

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

9 comments:

  1. pegi betiga lagi syok kan ekin...kene pegi gak lepas ni...hihihi...:)

    ReplyDelete
  2. bertambah2 best sebab ada si kecik tu =)

    ReplyDelete
  3. pergghhh..bercuti ke langkawi? best tu...akak x penah lagi sampai ke langkawi ngan husb n anak2. teringin gak nak pegi, tapi lum mampu nak naik flight reramai. huhuhu

    ReplyDelete
  4. lamanya tak pegi langkawi...rindu nak main pantai sana

    ReplyDelete
  5. laaaa..baru fefeeling nak baca panjang2.ini je ke?ok,takpe.tunggu sambungan pulak.

    ReplyDelete
  6. ooo.... makwe p makan hangin tak hajak pakwe yeeee. hehehe

    ReplyDelete
  7. seronoknya dapat gi Langkawi..dah lama sangat rasa xpergi sana..

    ReplyDelete
  8. duk pantai cenang ea.
    kami haritu duk pekan kuah.
    hari2 berjalan ke cenang.
    next time kalau ada rezeki pegi Langkawi lg, nak duk cenang plak.
    hari2 boleh ke pantai. ;D

    http://ninimohd.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Eh... I pegi lgkwi 21hb, lps u balik bru i pergi.
    Bella Vista okay??? Review hotel sket. Next time boleh stay sana kalau okay. Tgk dr luar chantek, mcm castle

    ReplyDelete