12.3.13

17

Zara dan Wooden Toys

hah, ini adalah wooden toys yg diorder dr kak aty, "Aku Bukan Bidadari".......
aku pi pick-up sendiri dr kak aty 2 minggu lepas....
mls nk pos2...hihihi...sbb dah alang2 balik umah MIL, g amik skali....


Zara sgt suke yg bongkah2 tue.........
mybe sbb bile die men yg lingkaran2 besi tue, jari die slalu tersangkut....hehehe
klu die dok mengadap bende alah nie,
memglah die ralit same cm die mengadap lego.......

nak tgk cmne die carik akal nak kuarkan bongkah2 tue?


mule2 di try tarik kuar dr atas...tp xleh......tersangkut......
kening dah kerut2 dah tue.....tp mulut diam je......
mencari akal lg.........


shaker....shaker.....shaker.......
bende nie ringan je.......
so die terbalikkan cm2.....goyang2kan.....


tgk..........dah boleh kuarkan.......
GOOD GIRL anak mommy!!!!


yeay!!! berjaya!!!
bile dah pandai dan tau caranya, lepas2 tue senang je die nak kuarkan........



"mommy!! pejam celik....pejam celik je zara boleh kuarkan......." ZARA


pastu, ape lg masuk mulutlah.........
mybe sbb bentuknye cam biskut kot.....ngeee~


SEKIAN sahaja entry hr ini, terima kasih.....

p/s : mommy zara masih xde mood nak update blog....ngeee~
nie pon terpakse update sbb sakit mata tgk blog berhabuk....fuhhhhhh~


lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

17 comments:

  1. bijak ye zara ni..bagus.panjang akal

    ReplyDelete
  2. Zara ni umo brp? Pandai nyerrrr... ;) Kte tak berani lg nak belikn arissa Lego.. Huhu...

    ReplyDelete
  3. memang bagus belikan anak dengan educational toys ni. pandai zara :)

    ReplyDelete
  4. seronoknye dia main! ralit..hope mikhail nk la main cmni..dia tuh sekejap jek main..pastu bosan

    ReplyDelete
  5. pndai zara.nnt anty nk main same2 tau

    ReplyDelete
  6. bijak dah zara. budak2 skang kan, cepat belajar :)

    ReplyDelete
  7. Mak aiii cepatnye dia... Anak Dalee belum cukup fokus nak main benda2 tu. Anak Dalee sibuk nak makan je.. hihihihi

    ReplyDelete
  8. Haaaaa...bdk cerdik...akalnyer panjang....:-)

    ReplyDelete
  9. heee best nya.princess mst xreti main ag.eh baju zara sama cm princess lah.hehe

    ReplyDelete
  10. bagus zara..bijak!
    hannah mama nye tak beli lagi menan ni..
    hari tu masa aty bukak preorder hannah takleh duduk lagi..
    sekarang dah boleh duduk, bolehlah mamanye mengorder..

    ReplyDelete
  11. alo tomeynye. da besar da zara... hihi

    ReplyDelete
  12. comeynyeeee gerammm!!! hik3..^_^

    ReplyDelete
  13. banyaknya menan zara..fokus betul yer zara main..good girl

    ReplyDelete