18.3.13

12

Round2 @ Tasik Titiwangsa

dah byk kali nak bawak si kecik nie main kete kat titiwangsa...
tp asyik cancel je sbb ptg ahad je kat KL hujan.....
2-3 kali jugak rsnye.....
padahal tgh hr tue cuace bukan men cantik lg...
papa dah siap pikul kete masuk dlm kete...
tp tibe je kol 5 ptg, hujan selebat-lebatnye.......
haih, xde rezekilah namenye tue......
terpakselah papa angkut balik kete nek rumah....

tp alhamdulillah smlm ptg cuace cantik.....
kol 4 ptg dah smpi titiwangsa....huhuhhu...
tkot ptg hujan punye pasal...ngeee~
bawak die round kat situ, suke....
pusing kiri, pusing kanan menengok org....

 tengoklah.....suke betol tgk org2 sekeliling die....

 "SAFETY FIRST"
"kawan2 sekalian, pakailah tali pinggang keledar"

 anak papa....
si kecik tue 'co-pilot' je....'pilot'nye papa....
papa hny dok tepi sambil memerhati....

mommy plak jd 'body guard'...
yg penatnye mommylah sbb kene ngekor die ke hulu ke hilir....
muke happy je si kecik nie....

pastu ade plak 2-3 org budak len yg ade kat tepi2 tue 
dok merengek kat mak pak dorg nak nek kete nie....heheheheee.....sorry yer.....
nie bukan kete utk disewa....
mommy & papa zara nie pon, kalau nenek zara x belikan, xdenye zara merasa jugak....
x mampu....huhuhuhuuuuu....

Sekian, wasalam...

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

12 comments:

  1. kalau tak kita jumpa semalam kat tasik ttwangsa tp akak tak jadi..fayel naik basikal jek huhuh dia nampak kete zara ni mau la dia turun basikal huhuh

    ReplyDelete
  2. bestnya kereta pink dia tu!

    p/s: Saya ada buat segmen 'Aku Seorang Surirumah'. Segmen tamat pada 30 April 2013, dan hadiahnya adalah Mivva Beauty Box. Jom la join sekali ye.
    Bacaan lanjut di sini: http://bardboo.com/segmen-aku-seorang-surirumah/jom-join-segmen-aku-seorang-surirumah

    ReplyDelete
  3. alamak..bestnya zara..nasib baik tak seat tuk passenger kan..kalau ada, boleh la untie tumpang.hihi

    ReplyDelete
  4. Bestnye dia dah boleh duduk dan dah boleh main keta... Bukhary xleh duduk betul2 lagi

    ReplyDelete
  5. seronok sgt tuh tgk zara driving. siap ada seat belt lg huhu

    ReplyDelete
  6. hehe...kecik2 da pandai drive kete kan...

    ReplyDelete
  7. seronoknye dia..nnt aqilah nk main same2 tau

    ReplyDelete
  8. lama dah x datang tasik titiwangsa ni..last pegi masa yg ada eye on malaysia tu..hehe

    ReplyDelete
  9. amboi.bawak kete eh zara.aunty nk tumpangkan imann sophea leh x.hehehe

    ReplyDelete
  10. mikhail nak tumpang keta zara bole x? hehe

    ReplyDelete
  11. jgn bg afiq nengok.. mmg dia mintak nak naik jgak.. hoho.

    ReplyDelete
  12. fewwiitt..bawak kete pink yer..hehehe..comel

    ReplyDelete