19.3.13

15

mood exam


aku berada dalam mood exam skrg nie...dah lame x gi exam....
sbb tue x brape ade mood sgt nak update blog....
huhuhuhuhu....*sebenarnye xde idea nak update ape...alasan
aku akan menduduki exam JPA selasa depan.....26/3/2013 *zara 9 bulan
wlupun exam open book, tp still nerves tau.......
sbb officer aku dah kuar statement cmnie........
"malulah dok HR klu exam JPA gagal...."
waaaaa....statement makan dalam tue tp sgt membina........
ketar lutut aku nie......waaaaaaaa.....
WISH ME LUCK yer.....xnk repeat....

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

15 comments:

  1. all the best mommy zara! =)

    ReplyDelete
  2. woahh..exam jpa mmg sgt mencabar... gud luck

    ReplyDelete
  3. In Sha Allah lulus
    kebanyakan soalan dia KBKK
    pusing2 sikit
    anim arie 2 x sempat pown nak belek buku
    just tanda jer apa yang ingat
    Alhamdulillah LULUS dengan jayanya

    ReplyDelete
  4. meh cni orang JPA nak test satu soklan boleh jawap ke idop ni..kihkihkih :)

    ReplyDelete
  5. kacang je noks... kena belek buku tu ikot topik laju2 tau

    ReplyDelete
  6. Gud luck ekin..eerr..exam ni ti ley naik pangkat kan...moge bertambah rezki..aminn..:-)

    ReplyDelete
  7. tiba2 teringat pulak zaman2 ambik exam...selalu blank...huhuh

    ReplyDelete
  8. hehe kdg2 open book exam ni lg susah huhu.

    gudluck ekin! :)

    ReplyDelete
  9. semoga berjaya dalam exam..hehe

    ReplyDelete