13.3.13

25

ENTRY HARI RABU (6 in 1)

org dah abis musim durian crepe, aku baru sebok nak makan....hahaha
actually, kakak opis nak tempah utk diri die sndr, then die tempahkan skali utk aku...
sbb dah lame dolu2 ade pesan kat die...klu nak beli DC nie, belikan skali utk aku....
haih....menepati janji betol kak shyma nie....TQ kak

bekfes pg nie makan LASAGNA....ko ade?
tempah dr ofismate.....delivery terus smpi atas meja......
huhuhhuhuuuu....sedap....TQ kak pia

jumaat nie zara ade waterplay kat school zara.....
sukelah die dpt men air.....

yeay.....blog NETBALLERZ MATRADE kembali aktif dan berwajah baru
wahalaaaaaa........lame giler aku x update.....
bukan stakat bersawang...tp siap ade stalaktit dan stalagmit lg...huhu
lepas cuti bersalin dolu2, terus aku terlupe...hihihihi
sorry yer kapten.....lalalalalalaaa~

new projek kat umah....
APEKAH??

[8 BULAN]
hobi baru die skrg..
memanjat+menyepah+mengopes
rumah tue bersepah2 ngan menan die je.....

SEKIAN utk hr ini
TERIMA KASIH

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

25 comments:

  1. nengok anak main sampai sepah satu rumah sangatlah best. tp bile anak dah tdo dan tgk balik ape yg disepahkan tu... fuh! urut dada mak :p

    ReplyDelete
  2. biasalah tu rumah bersepah ngan brg menan anak. tu baru sorg, mcm akak ni nak masuk 3 org. bayangkan je la cemane. hehehe

    ReplyDelete
  3. saya lagi lah langsung tak pernah merasa durian crepe tu....hahahaha

    ReplyDelete
  4. bau korang nye durian crepe smlm. terus aku rasa teringin jgk. cisss hehe

    ReplyDelete
  5. mummy zara ni ada je idea tau..kreatip..

    ReplyDelete
  6. hobi sama dgn airiell...nk ngemas katanya..huhu

    ReplyDelete
  7. alamak tgk crepe tu rase nak order pulak..haih perut ni lapar jer tengok makanan..huhu

    ReplyDelete
  8. Ekin, berapa harga lasagna tu?

    ReplyDelete
  9. Wow Wow Wow... Mmg 6 in 1.. Lasagna uols for breakfast.. :D

    ReplyDelete
  10. Xpernah lg bw sakina main air...asik main air dlm sinki aje adalah...heee

    ReplyDelete
  11. Hi ekin..ingt nida lg x?huhu..lama dah nuda xblogwalking..baby zara pon da besar da skarang :)

    ReplyDelete
  12. i plak langsung tak pnh mkn durian crepe tu sebab i tak boleh bau durian mesti pening. fobia weh huhu

    ReplyDelete
  13. awal-awal entry ni macam di mulakan dengan makan-makan. rasa teringin la pulak nak makan lasagna tu. huhu

    ReplyDelete
  14. mengopes? apekah? mikhail suka memanjat, menyepah juge..mengopes xtau ape..hahah

    ReplyDelete
  15. @malynd_anggun
    bahasa johor kot
    mengopes nie sama maksud membongkar...
    hehehe

    ReplyDelete
  16. @puansazusarin
    cubelah try bg sakina main air
    mesti die suke

    ReplyDelete
  17. Tak sabar nak tgk hasil new projek ekin.

    ReplyDelete
  18. kalau su jumpe lagi wooden toys tu su bgtau ok.mmg nasib klu dpt tu..sbb xbyk

    ReplyDelete
  19. hamboi best betul la playschool zara ni keja men air jerrr...!

    ReplyDelete
  20. atie makan crepe yg 1st sedap bli dkt tmpt len x sedap..spoil mood btol..huhuuu

    ReplyDelete
  21. ehem2..new project tu preparation utk birthday zara ek? hihi

    ReplyDelete