20.3.13

17

ENTRY HARI RABU (5 in 1)

wlupun bz study utk exam dan tugas2 hakiki + menanggung kat opis nie,
tp sempat jugak update blog.......life must go on
hahahahahhaaa....hilangkan stress katenye...huhu

mule dr minggu lepas, stiap selasa akan ade training netball...
setelah setahun lebih aku berehat....
so tahun nie kene kembali aktif utk melangsingkan badan kembali...
nak berjogging @ gi gim bile dah ade anak nie, memg susahlah....mcm2 alasan.....
so dgn adenye training netball nie,
knelah amik peluang utk bersenam & keluarkan peluh....yeay!
pesanan tuan tanah : saya bukan nak kurus sbb sy memg kurus....
cume nak buang lemak2 yg terkumpul kat perut je (a.k.a buncit)...hihihihi

zara tetap setia teman mommy.....
die dok diam je kat tepi court smbil makan biskut.....
GOOD GIRL!

klu ade sape2 yg ade team nak wat friendly, jemput2lah contack kapten kami...hehe
pesanan penaja : kami x teror pon....

dinner mlm td yg dimasak oleh en.suami sbb mommy penat...
simple dan senang....cukuplah utk kami be2
tq lalink....sedap

skrg nie tetiap pg mesti nak crik lontong kat cafe
seyes sedap lontong nie.....
tp pg nie xde plak....sgt kecewa...telan air liur jelah

new projek kat umah??
tungguuuuu....hihi

today mood bebunga2 cam baju yg dipakai sbb opis kosong
hahahahaha....sume org berkursus....
peringatan utk diri sendiri : "jgn mkn gaji buta...lalalalala"

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

17 comments:

  1. bagusnya ada team netball sendiri...

    ReplyDelete
  2. Terliur dengan lontong tu. Huu

    ReplyDelete
  3. mummy zara nak kurus apa lg darling dh mmg kurus punggggggg...huk huk jels tauu aktif nau

    ReplyDelete
  4. wah!mmg btol2 good girl ni..sambil menikmati biskut sambil tgk mummy men net ball ek

    ReplyDelete
  5. Lontong.....

    Eh u nak kurus apa lg...i ni xkurus2.sobsss

    ReplyDelete
  6. baik nya zara ni..zara kat sini nak brteman je, heheh

    ReplyDelete
  7. comeynya zara..geram tau!hehe

    ReplyDelete
  8. ekin nk kurus apa lagi..da cun dah badan tu...hehe.tp xpe lah..rajin bersukan sihat tubuh badan..:)

    ReplyDelete
  9. @Veelara Shamsyul
    bukan sbb nak kurus
    nak hilangkan buncit je
    hahahaha

    ReplyDelete
  10. tetb rindu opis. sbb 1) dpt update blog anytime during opis hour 2) dpt mkn sedap2 ikut time.. jeles tang dua ni jer. huhuhuuu.. ;)

    ReplyDelete
  11. alaaaa sedapnya lontong.nk jugak

    ReplyDelete
  12. hamboih lontong...menawan QALBU lah nampaknye...hadoiyai terliur nengok!!!

    ReplyDelete
  13. sambil senam boleh pakai PB sekalii...my customer gi gym..pakai PB...inchloss bnykkk:)

    ReplyDelete
  14. bestnyaa ekin ade masa nak bersenam..anis yang gemok ni pun tak sempat bersenam..haih..alasan jer kan..

    ReplyDelete