18.2.13

23

WE'RE BACK! - Zara with her new car!

we're back!!!
huh, x puas cuti seminggu........
hr nie rs mls giler nak gi keje...huhu
smlm pg2 dah bertolak balik KL, tkut ptg2 jln jem....
alhamdulillah pejalanan kami lancar....

si kecik tue kat kampung, bukan men mengada2lah die.......
sume dok melayan die sorg je..........amboi3....
dan seperti biase, mesti ade hadiah baru dr atok & nenek..........
bukan mommy & papa belikan.....mommy & papa x mampu.....
tadaaaa..........

zara with her new car!
pink lg tau.....aduhai....betol2 gegirl nie....

memule naik, menangis sungguh2......
sbb sume org dok kerumun die..........tkot+pelik agaknye
sehari lepas tue?? amboi3.....die sudah tunjuk belang.........
bukan men suke lg.........smpi xnak turun......
siap berdiri dlm tue....eksen..........
papalah kene melayan die.....ngeee~

 naseb bek kwsn umah tok luas......
syoklah die......bgun tdo trus nek kete.....round2 umah tok

muke ketat je sbb baru bgun tdo...hehehehe
next entry mommy masukkan pic muke senyum nek kete......
lalalalalalalalalaaaa~
bye

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

23 comments:

  1. Wahhh syiokkknyerrt zara dh ada keta...mama baru2 usyar semlm utk kina...adoyaaa kena tunggu gaji next time lah...

    ReplyDelete
  2. boleh zara bawak mummy gi jalan2 naik kete baru..hehe..

    ReplyDelete
  3. zara! cepat sikit panjangkan rambut. nampak muke boy sangat kat gambar ni. eheheh :)

    ReplyDelete
  4. mayak syok ini budak kecik...comel..

    ReplyDelete
  5. ok kita boleh racing....

    #bisik hati kecil Mikhail kepada zaara#

    hehehehe!

    ReplyDelete
  6. wahhhh...seronoknyer dapat kereta baru..pasni leh drive sendiri pergi playground...hehehe

    ReplyDelete
  7. wahhhh...seronoknyer dapat kereta baru..pasni leh drive sendiri pergi playground...hehehe

    ReplyDelete
  8. ecehhh siap diri.amboiii jgn berdiri sambil drive lah.bahaya.hehehe

    ReplyDelete
  9. bestnya zara dpt car baru...comel :D

    ReplyDelete
  10. wah best..comel sangat zara dalam keta tuh..bergayaaaa !!!

    ReplyDelete
  11. kemain lg kan dpt kete comel ni. hehehe.

    ye la ekin, izzara dah nampak mcm setahun dah. tu yg akak tny umur dia tadi. muka dia matured. hehehe

    ReplyDelete
  12. amboi si kecik zara ni ..bawak krete tu dah ade lesen ke belom ..hehehe

    ReplyDelete
  13. wahhh hebatnya zara, kecik2 dah ada kereta...comel je gaya zara duk dlm kereta tu...hehe

    ReplyDelete
  14. Cun ar kereta..mama aty pinjam ley tak..:-)

    ReplyDelete
  15. wahhh kecit2 da nek kete... besh tol jd cucu sulung ni hehe

    ReplyDelete
  16. weeee..dapat kete tu..cucu kesayangan ni

    ReplyDelete
  17. kecil2 dah ada car....bestnye nak tumpang boleh?

    ReplyDelete
  18. Besor nye keta dia.. Mikhail nk tompang bole?

    ReplyDelete
  19. hahaha zara,,, berlagak betul naik kete pink ye. hahaha. nnt izz nk tumpang boley? :)

    ReplyDelete
  20. bestnya dia.. pink lg.. atok dgn nenek mmg manjakan cucu sungguh kan..

    ReplyDelete
  21. eh ehe zara xde nak kuar dari kete tu ke? kalau iman..sure dah melompat nak kuar. dia bukan tau duduk diam :P

    ReplyDelete
  22. tecik lg dh ade kete. auntie nk tumpang boleh tak zara??

    ReplyDelete