17.1.13

14

zara nak ke dok dalam baby chair? fuhhhhhhhh....

skrg nie rs senang skit bawak si kecik nie makan kat kedai makan.......
die dah boleh + nak duduk dalam baby chair..........

fuhhhhhhhhh..............
kalau x, letihlah mommy + papa nak pegang je.....
dahlah lasak + ligat sekali skrg nie.......
bkn nak duduk diam2 pon.........
sume bende nak dicapai.......
pastu nak memanjat badan je....aduhai
bile die dah bosan duduk, nak ajak berjalan plak......
ngeee~ tue yg lemah tue.....
kami mls nak kuarkan stroller klu g makan jap je....leceh....
lgpon die duduk dlm tue 5 minit je...........
pastu dah mintak angkat.........
klu gi shopping complex xpe......berjalan....



letak die dalam nie, diam je......
pastu buat muke happy+comel cmtue.......
bolehlah mommy + papa makan........die x kacau.....
cume kene sambil2 melayan dielah......
brulah bertahan lame skit dlm tue.......
mulut bising membebel.........
air liur tetap meleleh........abis basah baju....
uh, x kesahlah..........
yg penting die nak duduk dlm tue....huhu
good girl!!

nota kaki : sejak 2 menjak bz nie......mls nak masak kat umah.....hehehehe
balik keje, terus gi makan kat kedai...........weekend je masak kat umah.....
tp hr nie nak mule masak kat umah balik......jimat.....yeeeaah! dah hujung bulan


lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

14 comments:

  1. senang la mommy n papa dy makan yeh..dia dok diam2 je dlm baby chair tu...goog girl zara..:)

    ReplyDelete
  2. kte dulu pon cm takot2 je nk masuk kn Hana dok dlm baby chair.. hihi.. ingt lg, kiteorg try ltk Hana dlm baby chair kt mc d tu dlu..tgok dia da ok, bru berani ltk dia dlm tu klu g mkn lua.. heee :)

    ReplyDelete
  3. @elle's laaa~
    nie pon saje2 try hr tue
    nmpk die nak plak
    hehehe

    ReplyDelete
  4. Samala ngn iman...kene bg die men sesuatu or paling tidak i bg die babywipes dlm paket..sbb nk bg die leka.hihi

    ReplyDelete
  5. farish lak dh 8m baru blh duk dlm baby chair coz badam lembik..haha

    good girl zara!

    ReplyDelete
  6. adwa lum pandai duduk dalam baby chair..kami gilir2 makan kalo makan kat luar..
    zara cumelll..

    ReplyDelete
  7. yeayy..good girl zara
    faiq blm pandai duduk lg..hehe

    ReplyDelete
  8. zara...baik nye nk duduk dlm tu. klu iman, jgn haraplah. 5minit je boleh. huhuhu

    ReplyDelete
  9. sama la mcm qausar. pestaim try letak dia masa mkn kat kedai mkn upin ipin. lepas pada tu, senang le nak ke kedai mkn yang lain sbb dia dah pandai dok dlm baby chair.. tp kena bw biskut dia, baru dia tak kacau sgt kita nk mkn. hehehe

    ReplyDelete
  10. fifi siap beli satu kat rumah.. senang nak bagi makan.. beli murah je kat ikea.. : tapi bile da besar kadang2 ufairah taknak duduk.. mule la angkat kaki la.. menangis la.. adoi...

    ReplyDelete