4.1.13

12

Zara dan belon

cam pelik je tajuk entry....hehehe
tp seyes, anak aku suke sgt men belon nie

ianye bermule ms...............
kat i-city mlm minggu hr tue....
mommy nie bkn men excited belikan zara cekak minie mouse yg ade lampu kelip2 tue
sblum nie si kecik nie memg suke tgk lampu kelip2
tp ms mlm tue, die lebih teruja tgk belon helium bdk2 len yg ade sblh die
die tgk je........x kelip2 mata
pastu papa belikan 1.....mickey mouse....minie xde plak
die tgk je belon tue...suke bebenor....mybe sbb belon tue gerak2 bile angin tiup kot
aduhai anak....mcm2lah die.....

kat umah pon cm2.....
di peluk2 belon tue......
skrg dah kepis pon die nak peluk2 jugak
kesian plak mommy tgk....
nnti mommy belikan yg len yer
biaselah belon helium nie bkn tahan lame pon...2-3 hari je

k, nak cite nie je utk hr nie
huhuhuhuhuuu....

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

12 comments:

  1. selalu tgk belon comel2 rasa nak beli bagi kat kina..tapi papanya xbg..xpe, ada masa mamanya rembat satu...he3

    ReplyDelete
  2. bdk2 mmg suka..mak budak pon suka...anak sy sampai dah 2y ni pon masih akan nak belon tu kalo dia nmpak org jual...dulu kecik2 selalu beli..skang nampak org jual belon tu pon kitorg ngeri kot anak mengamuk nak....hahaha...

    ReplyDelete
  3. suka tgk gambar zara yg belah atas tu..comel je masa dia kiss belon tu.. :)

    ReplyDelete
  4. amboi2 cium sungguh2 zara..razin belikan boboiboy kt pasar malam je..

    ReplyDelete
  5. Hati2 ngn belon gas pasar malam/tepi jalan.. depa x guna helium tp guna gas hidrogen buatan.. bahaya boleh meletop terbakar if kene api/rokok.

    becarefull jgn amk risiko tragedy..
    leh cari party shop kami di jalan reko bangi kajang utk pure helium balloons annd party items lain.

    facebook.com/glowingpartyhouse

    ReplyDelete
  6. belon jenis tu mmg cepat kempis.. ade belon jual kat petronas..yg tu tahan..dhia beli mase umor 3 tahun, sampai sekarang ok lg.. tp tak la besar..

    ReplyDelete
  7. mikhail juge sgt obses dengan belonnnn..hihi

    ReplyDelete
  8. hehehehe...sekali dia buat bubbling kuarkan buih daaaa..cute je!

    ReplyDelete
  9. kin, kak long baru hari ni dpt kalendar...nnt klo free kak long post na...maaf lewat

    ReplyDelete