23.1.13

18

WW - Cina muslim?


tgklah........
rajin betol teacher melayan si kecik nie.....
nielah teacher suzana....tua setahun je dr aku....

dipakaikan die tudung......
tudung=kain napkin
kepala pakai tudung, tp pakai suar pendek....hehehe
diam+redha je plak tue......
pastu wat muke terpinga-pinga+pelik.........
hahahahahaa....alahai anak mommy...
muke tetap xnak senyum ok!.....ngeee~

ms pakai tudung nie, teacher2 kate muke die cam cina muslim....
yeke? ikot muke sapelah tue.......
muke mommy pior melayu.....
muke papa? huhuhuu...xde plak...harapkan kulit cerah sikit jelah....

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

18 comments:

  1. alahai...comeynye..mmg cam muka cina

    ReplyDelete
  2. comelnye... mmg mcm cina ni...

    ReplyDelete
  3. shomell... rajin tul teacher die layan zara...

    ReplyDelete
  4. bestnyer zara dapat teacher bagus!

    ReplyDelete
  5. comeynye..teacher suke melayan..bestlaaa

    ReplyDelete
  6. aah ekin..mcm anak cina lak rupenye...hehehe...comel..:)

    ReplyDelete
  7. comel laa
    ekin ada terkenan kat mamat or minah cina kot..heheh!

    ReplyDelete
  8. hehe..comeynyeee..mmg pon maybe sbb mata sepet kot..ekeke

    p/s : apesal tulisan kecik sgt? ke kt pc sy je yg nmpk kecik? huhu

    ReplyDelete
  9. amboi...comelnya!!! ikut muka sapelah ni ye. hehehe

    P/s: ekin, pasal nak dermakan susu tu, ekin try masuk group kumpulan ibu-ibu menyusukan kat fb. nnt bole iklankan psl ekin nak dermakan susu. ade ramai ibu2 yg dermakan dulu

    ReplyDelete
  10. Ekin,memang nampak macam anak cina.
    Comel giler zara ni.

    ReplyDelete
  11. as salam... cik azue datang vertandang...alolololo...anak saperlah tu yg somel tu kannn....by the way..dtg ni nak menjemput tuan umah join my GA..meh la..semoga ukhwah berpanjangan..
    http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html?m=1

    ReplyDelete