30.1.13

21

Tq nenek zara!!♥

Zara :
Terima kasih nenek sbb belikan zara galaxy tab nie..
Senang zara nak tgk cite kartun....
Pastu zara boleh ber'skype' ngan nenek & atok......
Yeaaaayyyyyy!!!!

Mommy :
Test2....1....2....3....
Hr nie mommy amik EL sbb si kecik nie x sedap badan kot....
Naseb bek x demam...
Smlm kene cucuk.....7 bulan
Amik injection tambahan....radang paru2....
Dr mlm td die merengek je,...

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

21 comments:

  1. Blh lah zara skype dgn nur sakina....hehe...

    ReplyDelete
  2. Eh ekin cucuk ni kita sndri mintak dgn doc ker?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah...
      Ekin mintak...
      Sbb opis ekin cover utk injection tmbhn nie...

      Delete
  3. bestnya zara dpt tab....auntie pun xde tau.. :D

    ReplyDelete
  4. untungnya zara...auntie pun xde tab jugak.pasni buka buat blog jugak ye zara..hehe

    ReplyDelete
  5. wow! wow! nak suruh opah belikan naila jugak la...tp harapan la kan...hhahaha~

    ReplyDelete
  6. wah..kekecik dah dapat tab..dah besar dapat ape ntah yer.. rezki zara kan??

    ReplyDelete
  7. wahh..zara dah ade tab....same lah ngn Raees ada tab 2 gak...leh la Raees skype ngn zara nanti...eheheh..

    ReplyDelete
  8. Budak zaman skrg mmng canggihmanggih kan..:-)

    ReplyDelete
  9. rezeki zara..
    Alhamdullillah..

    budak budak sekarang ni mmg advance..
    sama la mcm darwisy..
    nak tengok tab grandma nyer je..=)

    ReplyDelete
  10. yayy sama! boley la geng ngan izz. sepp! :)

    ReplyDelete
  11. afiq dapat smart tab saje. tu pun nenek soh amik sndiri kt kedai sbb rosak.. haha..

    ReplyDelete
  12. Wah zara...bestnya.....pasni leh la updt blog bl mommy bz.hihi

    ReplyDelete
  13. waaa seronoknya zara. mommy pun boleh join sekali :)

    ReplyDelete
  14. Waaaaaa bestnya.. auntie pun takde tab T_T :P

    ReplyDelete
  15. untung jd zara...hihihihi nnt berebut dgn mamanya nk update blog,,,

    ReplyDelete
  16. Salam, kurus untuk kelihatan cantik dan menawan..di samping itu kita harus menitik beratkn kulit dan lemak yang menggeleber bila penurunan berat badan berlaku...sila hubungi sy Ann 0192887744 jika berminat tips seterusnya..sy sedia membantu.tq

    ReplyDelete
  17. ekin, next time kalau zara kena injection, cepat2 letak minyak cap kapak kt tmpt injection tu. insyaAllah akan cepat lega.

    nape tulisan kt blog ekin ni kecik sgt ek?

    ReplyDelete
  18. wah, untung zara! auntie pon xdok tab. agak2nya kalo g ngendeng ke opah dia jugak, dapat tak? hikhikhikhik

    ReplyDelete