29.1.13

14

silap tgk tarikh?

waaaaaaa.....
sedey......
2lah, sape soh x tgk betol2.........

dengan yakin.........
sabtu, 26/1/2013......zara 7 bulan
tgh hr tue dgn excited mommy siapkan zara.....
kononnye 1st time zara nak jumpe kawan2 baru.........
mommy pon nak jumpe kawan2 baru mommy jugak......
2-3 hari sblum tue mommy asyik ckp ngan die nak gi besday abg mikhail.......
hr tue siap soh papa balik keje (OT) awal skit....

mommy x masak.......
sbb konon nak makan kat besday mikhail je.....
pastu kebetulan plak gas abis....huhuhuu....boleh plak gitu

kol 2.30 ptg kami gerak........
nyanyi2 dalam kete........*mood : happy
mommy dah siap print google map + direction yg mommy cha post kat blog
utk ke rumah MIL mommy cha..........
jalan nak ke shah alam jem plak....
kol 3.45 ptg kami sampai ke seksyen 20, shah alam........

kami masuk ke perumahan polis...........
carik blok ke2 yg cam mommy cha suruh.....
pastu pusing2 carik khemah biru pink.......
eh, kenapa x jumpe nie?
2-3 kali kami pusing2 dalam tue..........
salah jalan ke? x mungkin..........
en.suami dah kuar bunga2 bebel..........
khemah pink+purple adelah.....tp panjang betol
tue org kahwin en.suami kate.......salah!

pusing2 lg.....x puas hati nie.......
pastu aku try col mommy cha...........
konon nak tny jalan betol ke tidak.........
tp mommy cha x jawab.......
dalam hati, mommy cha bz layan tetamu agaknye....
xpon salah tekan no.fon.........sbb smbil melayan si kecik tue

pastu tgk invitation card balik....
konon nak check betol ke no.fon mommy cha.......
OMG!!!!!!!!!
Sunday, 27th January 2013
hari nie Saturday, 26th January 2013
waaaaaaaaaaaaaaaaa................
silap tarikh rupenye...................
patutlah x jumpe...................
sepanjang jalan balik tue en.suami membebel..........
yeeeeeeeeeeee....mommy yg salah.........
mommy silap tgk tarikh............

hari kejadian sebenar kami x dpt nak gi.......
sbb dah jnji ngan org len..........
sorry yer mommy cha........sorry yer mikhail......
nnti kite jumpe kat besday fayel yer.........
SAVE THE DATE : Saturday, 2nd Februari 2013........
xnak silap tarikh lg......ngeeee~

smpi je KL terus carik kedai makan.......
kol5 ptg baru nak makan tghhr......
kami dah kelaparan....huhuhuu

si kecik nie muke happy je
sorry yer syg......

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

14 comments:

  1. hehehe...camne la leh silap tarikh ...excited sgt la tu..heh.

    ReplyDelete
  2. ala..kesiannya u..takpe2..birthday fayel ni ingat betul2 ek :)

    ReplyDelete
  3. hahah.. alololo salah date plak... xpe la jln2 dlm kete je huhu

    ReplyDelete
  4. phew.. dari kepong ke shah alam ke? adoii..

    ReplyDelete
  5. ala2..klu xdpt jumpe zara kn semalam

    ReplyDelete
  6. alahai sian si ekin. itulah bila baca msg nak tergelak ade, kesian pon ade. hahahahah! takpelah nanti kita jumpe dekat besday fayel. aduhai ciannye salah tarikh...dah tu cena eh? nak ulang buat majlis yg sama lagi sekali ke ape ni? hihihihihi! takpe tgu adik baby yek!
    tq for coming walaupon salah tarikh dear...time tu mommycha di Kepong, cousin engagement...haaa elok la org Kepong dtg shah alam, org shah alam pegi kepong! hahahahahaha!

    ReplyDelete
  7. alaaa..silap date pulak yer...zara dah siap cantik2 dah....hihihi

    ReplyDelete
  8. alahai...sian izara dah lawa2 xdpt jmpa pakwe hensem..hehehehe...

    ReplyDelete
  9. alahai..cian zara..kalo x leh dating ngn airiell kan..apelah momy zara ni slh date plak..hehe

    ReplyDelete
  10. tak tau nak nak gelak ke nak kesian. hehehe

    mommy over eksaited ni nak pg jumpe abg mikha sampai zara terpaksa berpusing2 dalam kereta :D

    ReplyDelete
  11. excited sangat la tu..sampai tersilap tarikh..hehehe..

    ReplyDelete
  12. comelnyerr izzara..munge tu yg penting..

    ReplyDelete
  13. Heheh.....kelakar lak....dah siap sampai lak tu...tak de rezki...hurrmmm....

    ReplyDelete
  14. Hihi.kelakarla ekin..kesian pn ade gak....kali ni buat reminder kt phone.hihi

    ReplyDelete