14.1.13

11

Malam MATRADE'12

perrghhhhhhh.......
giler bersawang blog aku..........
hehehehehhee.......

maaflah yerk.......
aku sgt2lah bz minggu lepas....
hr nie bolehlah bernafas skit......
walaupun tetap bz jugak sbnrnye.........
byknye keje hakiki aku......ngeee~
huhuhuhhuuuuuu.........






minggu lepas dan minggu2 sebelumnye.............
aku dok bz mengerjakan Malam MATRADE........
wlupun hasilnye x brape memberansangkan bg aku......
xtaulah pendapat org len cmne......tp sndr x puas hati...
especially handbook..........
waaaaaaaa.......nak nangis rs bile pikir balik........

aku hnylah seorg pembantu tadbir......
aku bukan seorg designer...........
berhempas pulas aku buat.......
pc aku xde software editing mcm designer punye pc......
seyes, ini adalah kali pertama dan kali terakhir aku buat.....
xnak buat lg dah........hohohohhooo...nyesal wooooo....
lepas nie klu kene wat lg,aku nak 'sub' kan kepada designer betol2.....
hr tue nak mintak tlg dorg, tp dorg cuti krismas+new year.......cuti pjg
so dorg x boleh nak tolong.....tue yg kene wat sendiri...adeh......dushh3
actually aku design dah molek2+cantik2....masuk bangkul angkat sendiri..hihihi
bile nak hntr print kat kedai??adeh, problem..........waaaaaaaaaaaaa!!!
xmau pikir lg dah.......dah selesai dah pon......

nie je pic Malam MATRADE yg aku ade......
mode mlm tue x brape nak ikhlas sbb kene hntr zara pi school......
kene byr OT RM30 plak tue......adehhhhhhh.....
zara nak tinggal ngan papa??? oh,tidak lg.....mau mengamuk die...huhuhu
xkan aku x g? dah sah2 majlis aku....ngeeee~
mau mengamuk presiden kelab nnti....huhuhuhhuuuuuuuuu....

nielah hasil yg aku kerjakan selama berminggu2....
huhuhu....actually 2 minggu je.......
fuhhhhhhh....letih wooooooooo....


mode : blurrrr~
THE END

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

11 comments:

  1. Cantik la tuuuu......!! Kretif...dan nampak eklusif...:-)

    ReplyDelete
  2. proud of u. make sure dpt allowance :)

    ReplyDelete
  3. kerja MATRADE ke ekin? (baru tau). hihi. cantik la ekin. no matter rasa tak puas hati tapi kalau kita dah give sluruh effort, everybody will proud of you. trust me!

    ReplyDelete
  4. ekin, ok la tu..cantik..ingat senang ke nak design sume tu..bukan semua orang boleh buat tau..

    eh eh..menarik pulak entry ni di mulakan dengan sawang2 spider man tu. kretip! :)

    ReplyDelete
  5. cantik la smua hasil tangan u ekin...mana ada yg x cantik..

    ReplyDelete
  6. cantik la smua hasil tangan u ekin...mana ada yg x cantik..

    ReplyDelete
  7. cantik design ekin :)..kreatif. kalau asha, memang tak menjadi design.hehe

    ReplyDelete
  8. ala ekin... relaks lah... masing² ada pandangan masing²... tp akk tgk ok jek... kami yg perform pon ada org ckp x sedap walaupun dah all out habis... penat tau pektis berbulan²... heeee

    ReplyDelete
  9. cantik lah tu ekin. kreatif ;)

    ReplyDelete