5.12.12

31

santu, ahad, isnin & selasa

ermm, bz skit....
x sempat nak update blog....
hr nie pon bz gak sbnrnye....
tp curik2 update blog jap...huhuhuhuuu...

SABTU :
bz mengemas rumah....
tuelah hobi aku kat rumah
klu xde bende nak kemas lg, aku buatlah ape2 pon
memg x reti nak duduk diam
then hr tue aku men'DIY' ini
dah jemu ngan hiasan dinding yg ada....aku DIYlah bende nie
tulisan ALLAH & MUHAMMAD...
print + gunting + tampal....SIAP!
hasilnye aku suke....meriah...yeay!
hiasan utk ruang makan

AHAD :
MIL aku datang mengejut ngan BIL aku....
pastu die ajak pi umah BIL aku yg lg 1 kat puchong
nie Zara ngan cousin die, Auliya
si kecik nie memg peramah, suke berkawan
Auliya nie dah setahun 2 bulan...

ISNIN :
"kepala saya dah botak!"
hehehehe....kelakar plak aku tgk anak dara aku nie
kami botakkan kepala die mlm hr tue
rambut die dah cukur bantal, x molek sgt dah aku tgk....
so kami buat keputusan, botakkan jelah....
nnti tumbuh rambut cantik yer sayang.....

SELASA hingga kini....
bz menyiapkan poster & invitation utk malam MATRADE
aih.....tgh perah otak nie...huhuhu

bye2...THE END

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

31 comments:

  1. ekin nak tanya lah kalau gantung frame pakai ape ye ? paku ke ? takut nak rosakkan dinding lah ? ada tips ?

    ReplyDelete
  2. kreeatif..please ajar dik how nak dapat tulisan Allah Muhammad tu..tunjuk DIY pun takpe...please eh akak dah terminat...akak tengok ada jual kat publika mak ai RM699 tau


    comel izzara takde rambut tocang dua...lagi nampak comel..heheh

    ReplyDelete
  3. aiyak! sudah motak ini budak cantek!

    nnt tummbuh rambut baru suruh mommy beli reben banyak2 k :)

    ReplyDelete
  4. santik rajin ikin....
    mcm kite lak...now kite ngah sibuk men DYI kotak telur untuk anak buah nak kawen....

    ReplyDelete
  5. rajin nye ekin...siap DIY lagi..da la ade anak kecik...ade je mase nye kan...


    bby kalau dah cukur bantal..kene botak la...bagi rambut dy cantek balek kan...:)

    ReplyDelete
  6. cantiknyaaa frame tu ! kreatif sungguh. nanti share cara-cara nak buat ek ekin ! hee ;)

    ReplyDelete
  7. takpe, botak ni elok.. razin botak sbb atok dia ckp selalu demam..alhamdulillah lepas cukur, kurang cket demam.. eh, ada kaitan ke eh.. hihi. janji anak sihat.

    ReplyDelete
  8. takpe disunatkan bercukur rambut sebanyak 7x kalo tak silap momy cha. ikut sunnah nabi kena google blk tak pasti 7 kali or berapa kali, nanti anak pintar, dengar cakap.
    :)

    ReplyDelete
  9. Salam Kenal... ;)
    Berkenan nengok DIY Allah Muhammad tu..
    Seyes kalo beli mesti mahal.
    Baik buat sendiri....

    ReplyDelete
  10. wahhh...
    cantik la..
    mcm mne nak DIY sendiri tu..??
    leh buat tutorial x?
    hihihi

    ReplyDelete
  11. botak xpe..tak panas...baby botak pun comey...

    ReplyDelete
  12. rajin nye ekin, alaa, xde dah tincet utk izzara..hehe, xper, pasni biar rmbut tumbh lg cantik...

    ReplyDelete
  13. ekin pls ajar kitorang buat DIY frame tuu..hehehe..cantek arr

    ReplyDelete
  14. kreatifnya kamu ni..nnt izzara pun mesti kreatif mcm u kan :)

    ReplyDelete
  15. tak sabar nak pegi dinner!!!!!

    ReplyDelete
  16. @Mila Ahmad meh tlg jwb, boleh drill guna skru, then ada mcm batang kayu kecik tue, utk sumbat dlm lubang drill tue..baru masukkan sruk, cara nie ok,

    ReplyDelete
  17. Kretip...suker idea awak tu...cantik...akk nk beli kemain mahal...buat sendiri bgs gak...:-) bc mommy cha nyer komen terus rase nk cukur rambut qaleef lg..

    ReplyDelete
  18. kreatif ekin ne...nanti boleh la ajar buat DIY frame tu ehh...heheheh

    ReplyDelete
  19. suke frame tuh.... kretip2... :)

    ReplyDelete
  20. wlaupun rmbut cenonet nk diikit jgk tu..hehe..comel!!!

    frame tu cantik!!!

    ReplyDelete
  21. cantik la frame dan gambaq tu..leh wat bisnes ni :)

    ReplyDelete
  22. @Mimy Hamid insyaallah nnti ekin tunjukkan tutorial ea

    ReplyDelete
  23. ekin wat tutorial diy tu...suka

    ReplyDelete
  24. ekin wat tutorial diy tu...suka

    ReplyDelete