1.11.12

21

REVIEW - VaporBalm


aku suke sgt bau balm nie
berkenan sbb terbau kak siti (kak opis) pakaikan utk anak die
ms ngah BF zara kat school....
bau die mcm gula2 getah perisa strawberry
memg khas dan sesuai utk kanak-kanak...
balik keje terus carik kat guardian....ada!
HARGA RM7++ je...ade less 15% ms tue
aku beli nie utk zara sbb zara batok
membantu jugaklah.....lg2 waktu mlm batok zara memg kuat.....
aku sapu kat dada, blkg badan ngan dahi....
alhamdulillah nyenyak je tdo anak dara aku tue.....

Ya Allah Ya Tuhanku....
Kau Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani
Kau sembuhkan penyakit anakku
Jauhkanlah segala jenis penyakit daripada dia Ya Allah
Amin...........

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

21 comments:

  1. akak pon pakai nih..memang besh...suker..:)

    ReplyDelete
  2. nk try jugak la...
    darwisy pun batuk ni..huhuhu

    ReplyDelete
  3. noted! boleh cuba tuk ank bakal lahir nnti :)

    ReplyDelete
  4. huhu..
    masih bujg lagi..
    tak apa lah..
    utk anak yg bakal dibuat nanti..
    hahaha

    follow sini!

    ReplyDelete
  5. ooo sedap ek? skrg pakai vicks baby tu je sapu kat dada

    ReplyDelete
  6. mmg nk try sbb da byk komen kata bagus tp cari x jumpa..:( Ekin beli kat mana?

    ReplyDelete
  7. bagus eh. nk cri la nanti..:)

    ReplyDelete
  8. haih mcm fenomena plak bebudak batuk skrg ni.. razin pn same je. nak cari gak la...tQ for info :)

    ReplyDelete
  9. kite pakai jenama vicks jer..yg utk baby ..

    ReplyDelete
  10. yeke?nnt blh cari la.kat uma ada tp yg jenama vicks tu

    ReplyDelete
  11. @Ratu Hatiku
    cube carik kat guardian....
    ekin beli kat situ

    ReplyDelete
  12. dah cocok kokal lom?

    qas sejak p cocok tu, batuk dia ada kurang

    ReplyDelete
  13. kte pakaikan yg vicks biru tu je utk arissa...huhuhuhu

    ReplyDelete
  14. owh nak bli jugakla..~
    sb tgok yaya da ada ciri-ciri nak ke batok selsema,jadi kena cegah awal~

    tankz yer..(@__@)

    ReplyDelete
  15. x jmpe jgk.. igtkan vicks biase tu je.. ni brand 21st century ek.. huhu

    ReplyDelete
  16. airiell kai vicks yg baby tu j...tp mcm xkesan sgt..

    ReplyDelete
  17. beza tak yang ni ngan vicks baby balsam?? bagus gak review sbb dah nak habis...

    ReplyDelete
  18. @Mimy Hamid
    lebih kurang je kak...
    cume balm nie bau sedap

    ReplyDelete