5.11.12

22

anak mommy dah pandai meniarap...good girl!

3 NOVEMBER 2012
4 bulan 1 minggu
1st time Zara pandai pusing badan sendiri utk meniarap...
mommy tgh kemas dapur, Zara main sorg2 depan tv....
jengah2, tgk anak mommy dah meniarap......
dah pandai pusing badan nak meniarap je...
belum pandai nak pusing balik untuk baring...
chayok2 anak mommy!






lasaknye anak dara aku nie.....
aduhai......
lepas nie pandai ape plak ea?

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

22 comments:

  1. Good job zara...da pndai myiarap dh..hehe

    ReplyDelete
  2. zara dah pandai nak meniarap dah yeay !

    ReplyDelete
  3. chaiyok2 zara..adwa pun dah pandai meniarap..tp tak pandai baring balik..bile dah penat meniarap, die nangis mintak tolong baringkan..hehehe..skrg dah pandai mengudur plak..pastu pusing 360 darjah..

    ReplyDelete
  4. ekin...awal gak ek zara mniarap..airiell lambat skit...ble leh jmpa zara..tingin nak jumpa zara...

    ReplyDelete
  5. Good gurl zara..next, bersedialah kalau zara maju ke hadapan. meluncur sana sini. boleh tolong mop rumah :)

    ReplyDelete
  6. ekjap je rase..da besar da ank dara akk ni..comel, putih gebu lak tu...eeeeee geramm!

    ReplyDelete
  7. gud girl.lebatnya rambut zara :)

    ReplyDelete
  8. hye zara n mama zara..salam kenal... =D i follow

    ReplyDelete
  9. cptnye dy dh pandai.....makin besar...makin comelllll..:)

    ReplyDelete
  10. clever gurl..!!!! gud job dear zara...:) eeehh..makin mirip yusri...

    ReplyDelete
  11. yeayyy...lepas ni blh la buat pusingan 360 darjah :)

    ReplyDelete
  12. Wah.. ekin, cepatnye zara meniarap. tegak dah kepala dia..

    Rasa mcm jumpe awak kat ikea kan hari tu? weeeee berbals senyuman kita.

    ReplyDelete
  13. hehe comel zara..mcm amoi laa :)

    kitorg mase faiq meniarap tu bantai gelakkan sbb cam kelaka sgt tgk die beria2 angkat montot..hehehe

    ReplyDelete
  14. gud girl zara!! nak mata itam zara..bulat comel!! hehe

    ReplyDelete
  15. dah nampak mcm bb boy dah izzara :)

    ReplyDelete
  16. playgym dgn romper tu sama mcm aish punye, romper tu gambar crocodile kan..hehe

    ReplyDelete