15.10.12

24

Stroller & Car Seat baru utk Zara....

Selasa lepas....
Dapat voucer AEON RM100....
Sumbangan drpd Bhgn Khidmat Pengurusan sempena Kelahiran Anak Pertama...
Alhamdulillah....rezeki Zara lah nie.....

dgn perasaan yg x menyabar-nyabar.....(xtaulah ayat ape nie..huhuhu)
balik keje terus ajak husband gi AEON blkg umah aku tue je....
dah lame usya2 bende alah nie utk Zara...........
dah spend duit...tp lom cukup lg
"sikit2, lame2 jd bukit....."
tup2 dapat plak voucer AEON nie....
cukuplah utk top-up skit lg....memg rezeki Zara....

tadaaaaa...........................


akhirnye dapat jugak.....
idaman kalbu husband aku, SCR6....tp mahal sgt harganye
dpt SCR2 pon jdlah.....pink color plak.....
mommy Zara yg suke sgt!
actually Zara x kesah pon dok dlm stroller pe.....
mommy & papa Zara je yg excited lebeh....hehehehehe

pastu Jumaat lepas pulak.....
ade potluck kat unit aku...
Alhamdulillah ade rezeki utk Zara lg....


yeay!!!
Zara dapat Car Seat baru drpd aunty2 dan uncle2 unit HR.....
Terima Kasih semua.....
bile Zara dah pandai duduk, bru mommy boleh letak dlm tue yer syg....
yg menyampaikan hadiah adalah my big boss....Pn. Zalela....
ms nie Zara ikot skali nek opis sbb Zara kene ruam panas....
so aku x hntr Zara ke school utk jumaat tue....
lepas abis potluck tue, aku mintak time-off.....bwk Zara balik....


nota kaki :
esok aku interview permenant....
wah, sgtlah nerves jiwa dan raga aku....ngeee~
WISH ME LUCK!!!

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

24 comments:

  1. mmg rezeki zara..comel color pink!

    ReplyDelete
  2. Good luck.suka tgk stroller kaki tiga gitu..

    ReplyDelete
  3. akak amek duit dik. kalu voucher tak tau nak beli ape lagi dah.

    eh, bukan dah beli ke stroller utk zara? kaler ijau kalu tk silap akk?

    qays dah tak mau dok dlm car seat, rimas kot.. tapi kalu dia tido, akk letak dlm tu jugak otw ke ngumah pengasuh

    nway, gud luck my dear. moga ada rezeki kamu berpijak sekukuhnya di menara yang gah ini. insyaAllah!

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah rezeki zara..gud luck ekin!

    ReplyDelete
  5. rezeki ank yea..bestnyaa
    dpt stroller utk zara ;))

    gud luck kak utk intview nnti

    ReplyDelete
  6. wah bestnyer zara..dapat stroller..dapat car seat..uhu..=)

    ReplyDelete
  7. wah..murah rezeki zara. bambam dulu pun sama, dpt stroller gak. dulu klau anta g taska senyap je dok dlm carseat tu. now dh besau, x reti dok diam. tp klau dh tido, akk letak dlm tu. bdnnya semangat nk letak atas peha lama2. hehehe
    all the best ye ekin :)

    ReplyDelete
  8. wah beshnye dpt hadiah. jimat tayah kuar duit byk hehe...

    gudluck interview!:)

    ReplyDelete
  9. rezeki izzara...opis akak dulu bagi duit cash ..dapat la jugak topup kan

    ReplyDelete
  10. besnya dpt car seat..murah rezeki zara.. :)

    ReplyDelete
  11. yeayyy lepas ni zara blh la jalan2 yer :)

    ReplyDelete
  12. rezeki zara...same goes to us jgk la..nak barang yg cantek..tpi berkira kira sbb mahai ler plak..nasib ada adik beradik nak adiah kan stroller n carseat...so jimat duit kitaorg..huhu..
    gud luck for interview ! :)

    ReplyDelete
  13. amboiii.. syoknye dpt rezki! anyway, gd luck for the interview k!

    ReplyDelete
  14. yeahhh.. leh jln2 naik stroller..

    ReplyDelete
  15. mesti zara dah x sabar2 nak duduk dlm stroller tu :D all the best ekin

    ReplyDelete
  16. rezeki utk zara la tu..best nye....anw...gud luck ekin...moga2 ade rezeki ekin nnt..:)

    ReplyDelete
  17. Besttt zara dapat carseat. Comelnyaa pink

    ReplyDelete
  18. Ala... buat jamuan tanpa kita! Haha. Eh, bkn ko da bli stroller zara ke sblm ni? Untungla zara! Hehe
    Insyaallah ada rzeki pmanant tu :-)

    ReplyDelete
  19. wah besnya dapat hadiah...yati tak beli pun lagi baby car seat ngan stroller..tggu rezeki dtg jugakot haha..
    (xde makananye)..:-P..setakat ni pakai baby carrier je..senang nak menerobos ke shopping complex..hehe

    ReplyDelete