24.10.12

8

sepagi ahad di Taman Metropolitan Batu

Ahad lepas....
Zara ikot papa gi Taman Metropolitan Batu...
dekat je ngan umah......
papa Zara kene bertugas, ade event kat situ
"Acara Menanam Pokok sempena kelahiran bayi tahun 2011 di Kuala Lumpur"
saje je mommy & Zara ikot.....
boring dok umah......saje nak beriadah.....konon2nye

pg2 Zara dah bgun.....
dah tau papa & mommy die nak jalan.....
kol 7.30 pg kami dah smpi situ.....

org pon xdelah ramai mane.....
tp bguslah....x crowded sgt.....ngeee~
pg2 pon cuaca x panas lg...
so oklah....Zara x meragam pon.....
cume dah akhir2 event tue, die meragam skit.....
matahari dah naik....badan Zara dah berlengas.....
rimaslah die.....

ade pertandingan baby comel....
tp penyertaan utk baby yg lahir tahun 2011 dan lahir di KL jerk.....
Zara xleh nak join pon.....
FAKTA : "Zara lahir tahun 2012 di Selangor"



1. smpi2 jerk Zara merengek skit nak tdo.....bg susu, then tdolah die....
2. bergambar ngan Bunny....Zara buat muke ketat je....bru bgun tdo....huhu
3. Zara nie memg suke tgk org....lg2 ramai org sekeliling die.....ralit betol....usya ape tue Zara?


ekspresi muke anak mommy sepanjang pg tue.....
hehehehe.......nielah penghibur mommy......

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

8 comments:

  1. dah besar dh anak dara ni ea..

    ReplyDelete
  2. Ni yg kt skate park tu ke u? I onh dtg sini sekali teman husband and friends skate huhu. Btw comelnya zaraaa

    ReplyDelete
  3. ekin..geram sgt tgk muka zara..cute!

    ReplyDelete
  4. akak suka pegi sini waktu petang best main layang layang

    ReplyDelete
  5. Alahai comelnya zara....zara senyum comel!!

    ReplyDelete