29.10.12

7

ENTRY PENDEK : ketawa smpi sedu2....

princess aku nie.....
klu ketawa, mesti smpi sedu......
dlm 10 saat je kot ketawa dah jd sedu......
kenapa ea??
aduhai anak......
kesian plak mommy tgk.....tp comel.....hehe
teringat ms zara dlm pewot mommy.....
zara memg kuat sedu.....
tp skrg, len mcm plak....
klu buat die ketawa, mesti terus sedu....
x kirelah bru lepas susu ke.....
dah lame susu ke......same jerk......
xtaulah kenapa cm2 plak....

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

7 comments:

  1. sedu nak membesar.Alisha pun sama.senang sedu..kesian pun ada.huhu

    ReplyDelete
  2. comelnye!!dulu kan annaila dalam perut sangat kuat sedu. skang dah ade depan mata, takde la sedu sangat. biase je. tp klu daddy die sedu, die punye gelak macam apa je. ;p

    ReplyDelete
  3. budak nak membeso gitew lah kot nyer :)

    ReplyDelete
  4. Biasa budak nak besar org tua2 kata, tu sebab sedu..eh nak tanya, awak tak perasan ke blog awak ada keluar message apa tah..macam virus kat tepi tu?sebab ada blog inikelabsukahati.blogspot ada masalah macam tu, sebab virus..if betul better removela ye..sebab nanti readers awak tak bley baca entry awak ok..

    ReplyDelete
  5. zara sedu sebab nak besa lagi la tu mummy...:)

    ReplyDelete
  6. Faiq pun same. Gelak beria pastu sedu2..hehe

    Comel zara..mcm dh besa sgt gaya duduk tu.. :)

    ReplyDelete
  7. betul ke ketawa je boleh jadi sedu? kenapa ek? eh,erna pulak tanya ekin. erna pun x sure kenapa la..xde pulak iman macam tu

    ReplyDelete