13.6.12

36

Sesi pembaziran duit : ON9 SHOPPING!

POSTO!! POSTO!!!!
heheheheheheee.....YES! SUKE2!
bende yang aku order last week dah smpi smlm.....
*maybe on9 shopping terakhir sblum aku cuti bersalin...
aku bershopping tanpa pengetahuan en.suami....
sbb klu bgtau en.suami, mesti die dok bising....huhuhu...maaf yer bang
bkn utk mommy, tp untuk anak kite.....huhuhuhu....*alasan paling berkesan

actually ade 3 bungkus sbnrnye.....
tp 1 utk kak izyan....2 bungkus nie je utk aku.....

nak tau ape isinye?
tadaaaaa..................







hah, inilah yg aku kate 'sesi pembaziran duit' tue....
LEGGING 2pcs = RM14
LAMAZE WRIST RATTLE 2pcs = RM11....order dari blog sini....
LAMAZE MUSICAL INCHWORM aku order ngan SAFIYYAH....RM19

dah lame aim nak beli sume nie...sblum nie cuci2 mata jelah....
even harganye xdelah mahal mane pon.....
tp utamakan barang2 yg penting dulu......*xnak derhaka ngan suami..huhu
dah complete sume brg, bru boleh beli ini.....
tunjuk en.suami smlm, xdelah die marah....sbb dah beli pon...hehehe
I LOVE U!

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

36 comments:

  1. bln nih dah bazir nearly 800++ beli tudung fareeda online :)

    ReplyDelete
  2. sy mase pantang tu pun sempat bershopping online...hihi

    ReplyDelete
  3. belian secara on9 ni mmg da xboleh dipisahkan..dok diam2 kt uma, kt opis pown, duit still kuar..hihi

    ReplyDelete
  4. mase akak dlm pantang pun dok bazir duit beli on9..hehehehe

    ReplyDelete
  5. bazir utk baby..ape slhnye kan..hehehe....:)

    ReplyDelete
  6. biasalah...nanti lagi teruk sindrom shopping online masa dalam pantang/lepas pantang nanti. Sbb susah nak kuar, online aje..hehe

    ReplyDelete
  7. biasa ar tu akak pun biasa buat ..sorok sorok beli online..pastu ada depan mata baru tayang..tak jadi marah

    ReplyDelete
  8. heheheheheh yelah.cuci2 mata sebelum bersalin kan.

    ReplyDelete
  9. hehee..zaman kite on9 shopping sudah berlalu... tp saat terima pos tu mmg bestttt moment

    ReplyDelete
  10. Kita pun suke shopping online. Every week ada je parcel sampai akak admin pun dah malas nk anta ke meja. Haha. Sedar2 je duit dalam bank dah kurang. Agaknya masa berpantang nanti mmg kering la duit dalam bank tu. Hihihi. :D

    ReplyDelete
  11. wah cumelnya.. berhabis untuk baby ape salahnya kan..lagipon shopping on9 memang cantik2.. rambang mata. hohoho

    ReplyDelete
  12. ckp pasal on9 shopping...bln ni ntah hape ntah yg kita beli...

    habis lah 1000 mcm tu je then semalaman husband tak tegur padahal kita dah tunjuk dah 1-1 ape yg kita nak beli...tp sbb agaknya dia dengar pastu tak masuk dlm kepala kan...

    sudahnya terpaksa jual beberapa brg...hahaha tobat!

    ReplyDelete
  13. asz miza : insyaallah ms berpantang nnti xde on9 shopping....kat kg,xde tenet....bgus2

    ReplyDelete
  14. syima : wah, smpi kene jual balik....mesti mcm2 beli...hehehe

    ReplyDelete
  15. ezmaliza : saat terima pos memg best...tp saat tgk duit dlm bank,tue yg x best...huhuhu

    ReplyDelete
  16. azizah : skrg xde beli brg utk diri sndr pon...sumenye utk si kecik nie je......memg rambang mata....tue yg sume bende nak beli....

    ReplyDelete
  17. terlihat......
    anim rase geli lak nengok yang mcm ular 2....
    hehhehhehe....
    tp perlu kuatkan semangat

    ReplyDelete
  18. bulan ni kurang membazir sbb duit dah lebur time g genting tu.hihi!harus membazir next month kot.ujg bln ni dpt bonus. amin :D

    ReplyDelete
  19. ctmah : wah, dpt bonus.....rezeki2

    ReplyDelete
  20. alooo..su pun bl rompers kat safiyyah..xdapat lagi ni..hasben dh bising sbb lmbt dpt..hihi..janji dpt 10hb...aduyai..kite pulak yg kn mrh sbb brg dpt lmbat..sabor je la

    ReplyDelete
  21. puan sue : oh,ekin dpt awal...
    cube tny safiyyah

    ReplyDelete
  22. heppp hepppp..kne report kt en suami ni..hihi...

    perkara biasa dear kalo pmpn menyoping & mmbazirkn duit..haha..tp semuanya slalu d wat utk org yg d sayangi..

    adakah itu alasan???ngeeeee

    ReplyDelete
  23. harga berbaloi tu..xmembazir2..hehe..

    ReplyDelete
  24. kak piya : dah bgtau suami...
    tp die xleh nak marah pon
    sbb dah beli...hehehe

    ReplyDelete
  25. nsb baik xde acc mybank2u, sngaje x buat, klu ade, cpt la susut duit gaji kot...haha

    ReplyDelete
  26. liyana : hahahaha
    bgus2
    langkah yg bijak
    hehehe

    ReplyDelete
  27. i pon masih lagi shopping on9 barang2 baby...pantang tengok je mesti nak beli...hehe

    ReplyDelete
  28. wah ekin shopping lg...mia ni hajat nk shopping tp kewangan..huhu..mau nangis. thn kan je la keinginan wp nak ble dok belek...en somi dh warning..beli yg perlu ja

    ReplyDelete
  29. mia : ekin pon same jugak...kewangan memg sgt x mengizinkan....tp ekin wat ot tiap2 bulan...dptlah duit skit....

    ReplyDelete
  30. janji beli untuk baby kan :)

    ReplyDelete
  31. sama la kita gini gaya gak kalo bershoping online mmg tk hengat nya...bertalu2 oder..bertalu posto dtg anta brg..hehee...

    ReplyDelete
  32. akak susah nak shopping tanpa pengetahuan asben..lagi2 shopping on9..sebab selalu gune akaun die..die perasan jer..sebab sampai mssg kat hp die..kantoi..huhu

    ReplyDelete