5.6.12

16

Happy Besday Papa!


HAPPY BIRTHDAY TO YOU....
HAPPY BIRTHDAY TO YOU....
HAPPY BIRTHDAY TO PAPA....
HAPPY BIRTHDAY TO YOU....

hr nie besday hubby tercinta...yg ke-25....
nothing surprise drpd aku....*bini sapelah nie....
maaf yerk pa!......huhuhuhuuu
xde hadiah yg lebih berharga drpd anak yg ade dlm pewot mommy nie....

ucapan utk hubby tercinta....
- you're the best in my life!
- I LOVE U SO MUCH!
- moga jadi papa yg baik utk anak kite.....

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

16 comments:

  1. wah... hepi birthday hubby ekin.. muda lg dh nk jd papa.. hihi

    ReplyDelete
  2. happy birthday utk husband ekin...bfday dy ari ni ek..hsbnd ain next week lak..hehe...

    ReplyDelete
  3. hepy buffday to hubby ekin.hee.hadiah paling bermakna ada dlm pewot tu.heee.

    ReplyDelete
  4. Hb tok husband ekin
    moga2 jadi PAPA yang terbaik tok anaknya..
    amin

    ReplyDelete
  5. ye betul...hadiah yg tak ternilai adalah amanah Allah itu kan ekin...hepi2 selalu yea...:)

    ReplyDelete
  6. hepy besday tuk husband kak ekin..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki ;)

    ReplyDelete
  7. happy birthday for your husband.. semoga panjng umur dimurahkan rezeki dan sihat2 selalu disamping isteri dan bakal baby.. :)

    ReplyDelete
  8. ^___^ hepy bufday papa baby

    ReplyDelete
  9. mommy..
    rompers yang cute+murah ada disini.
    selamat menjadi seorang ibu..

    ReplyDelete
  10. happy birthday to your husband. young married couple i like :D

    ReplyDelete
  11. hiii..sweet lah picture tu!

    ReplyDelete
  12. hari jadi kite 6hb. hehe dekat2 jew ngn bfday suami awak.

    happy belated birthday !

    moga bahagia slalu. :)

    ReplyDelete