1.6.12

13

best betol jd org mengandung nie.......

hehehehehehehe.....

hari nie kakak opis aku buatkan "Kek Coklat topping Peanut Butter"
hari tue die ade sebut2 kat opis pasal kek nie....
pastu aku terdengar........
then aku ckplah kat die...
"kak syeeda, sy dah mengidam nie....."
"akak kne buat sebelum sy bersalin...."
tue yg die buatkan hari nie.........
*smpai lambat kak syeeda dtg opis hari nie...huhuuhu
TERIMA KASIH KAK SYEEDA!!!
coklat + peanut = memg sedap!

aku memg x pandai buat2 kek nie......
*bukan x pandai, tp xde mikrowave.....boleh diterima x alasan nie? hehehehe
xpelah, lepas bersalin aku belajar buat kek......
nnti aku boleh bawak g opis plak....huhuhu



td ms ngah lunch ngan kakak2 opis aku.........
my beloved mama call.........

"kakak, mama dah belikan baju raya......."
"color hijau.....size M...sama 1 family"
*aku x penah beli baju size M....utk baju kurung ready made,slalunye S @ XS je.....
"ma, x besar ke size M?"
 *yakin jerk lepas pantang nnti badan terus slim....huhuhu
"adik size S, badan die muat2 jerk....tue yg mama belikan kakak size besar skit..."
"senang nak menyusukan anak nnti...."
*badan aku dan adik aku, sama besar....tp rsnye die lg berisi skit....
"adik dah try pakai size M? bahu die besar x?"
"besar skit jelah....."
"hah oklah.....klu besar sgt, nnti kecikkan skit....."

"mama ade belikan baju anak kau skali......warne hijau jugak...."
"aik,ade jugak....mama belilah gaun....hehehe"
"ishk, kang kuar lelaki cmne? nak pakaikan gaun jugak?"
"nanti dah kuar, kite belilah lg........."
*tgk baby, tok mama x penah lupe cucu die tau....hehehehe
*kain utk buat baju melayu suami aku pon mama belikan jugak....hehe

dah kawin..........
dah ade anak...........
baju raya still mama yg belikan........
hehehehehehe....boleh x cmtue?
TQ mama....i love u so much...
tahun depan, klu ade rezeki lebih, insyaallah kakak belikan utk 1 fmly kite plak..

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

13 comments:

  1. tetibe fadh pown mengidam jugak ! acane tuh ? huhu..

    halahhhh huntungnyer akak, mama akak belikan baju raya walaupun da besa da kawen dan da jd mommy..hihi

    ReplyDelete
  2. kak syeeda punye kek sedap! lps ni aku pulak la nk ngidam. nk tgk dia buat x? hehehehe

    ReplyDelete
  3. aih. sedapnye. nk mengidam jgk la gini. ade x yg nk melayan? hehe

    ReplyDelete
  4. amboii syedapppnyaa..nak minta syeeda lah..hahaha

    ReplyDelete
  5. wahh.sedapnya..x penah la makan kek coklat topping peanut butter.

    ReplyDelete
  6. sedapnya...nak ckittt..ehehe3

    ReplyDelete
  7. Salam kenal..
    Best betul jadi org mengandung kan, dapat perhatian. Nanti bila dah tak mengandung rindu mengandung balik :D
    Wah kalau dah 35 minggu, lagi 2 minggu baby ni dah 'masak' dan siap keluar bila2..

    ReplyDelete
  8. ihiks...ni nak pregnant cepat nih..^_^

    ReplyDelete
  9. alolo sweet manja ni...akak nak pregnant jugak la...tak pregnant pun geram ngan kek tu..mengiurkan seksi la

    ReplyDelete
  10. wahh dah ada tema..
    kitorang 1 family masih berteka teki lagi nih

    ReplyDelete