29.5.12

20

aku masih jadi 'rempit' tegar....


skrg dah 35minggu aku pregnant.....
buat ms nie,
aku masih jadi 'rempit' tegar....
nak peluk suami aku, tangan memg x smpilah skrg...
tp aku akn genggam seluar suami aku kuat2...tkot tercicir..huhuhuhu
tp minggu nie minggu last aku merempit.....
start minggu depan, naik ketelah gi keje....sbb dah genap 9 bulan
risau.....tkot nak terberanak plak atas motor nnti...hihihi
doakanlah kami semoga semuanye baik2 je....insyaallah


CERITA LAIN.....
setelah sekian lame 'berniat'......
akhirnye terlaksana jugak......
di saat org2 kat opis nie bz menyiapkan FAIL MEJA....
aku sebok menggodeh blog aku nie.....ngeee~
buat2lah mcm FAIL MEJA aku tue dah perfect....huhuhuhu...*padahal x siap lg
dah bosan dgn rupe yg lame, tue yg aku tukar...*x kire, nak jugak!
color yg menjadi pilihan, putih...bg sejuk skit mata memandang.....
dulu ye ar, aku memg rajin giler tukar2 layout blog, tp skrg kesuntukan masa....
 so sebelum aku cuti bersalin, lebih baik aku tunaikan keinginan aku dulu....huhu
dan inilah hasil yg aku sempat buat smlm....tadaaa~


Sekian, terima kasih~
Ya Allah, kau permudahkanlah segala urusan aku...amin

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

20 comments:

  1. aiyoo..still naik moto lg ke???hehehe..betul2 rempit nih..heheh.

    ReplyDelete
  2. ekin, sy pun naik motor lagi.. sampai la minggu ke 38 nt... pastu baru la terus cuti smpai bersalin.. huhu xpela doa je smg semua baik2 je.. huhu

    bground putih lg cntik... :)

    ReplyDelete
  3. hati hati tau u haha tp comel je u pgg sluar hubby u :p

    ReplyDelete
  4. ptt nmpk lain.ingatkan salah blog td.hehehe.nice header.tp cantik lah blog ekin.cane buat.

    ReplyDelete
  5. xpe naik moto elok@ eh...nanti baby pun suka naik motor

    ReplyDelete
  6. akak! naek moto ati2 tau. Hee ^^

    putih lg cantik. suci n bersih je :DD

    ReplyDelete
  7. erk...naik moto tu kena extra careful tau

    btw i suka layput baru ur blog ni...putih, senang nk baca...hihi

    ReplyDelete
  8. anis pas je disahkan peknen..somi trus xbg nek moto..die tkt tlngr lubang...sbb awl kawen dulu period lmbt, tlggr lubang trus period...

    ReplyDelete
  9. wahh...cute nyer blog iekin..hehehehe....

    ReplyDelete
  10. wahh dasatlah merempit lagi.
    apa2 pon take care ye dear..
    dah nak sampai masa tuh..

    ReplyDelete
  11. take care ekin..semoga dipermudahkan segalanya ye..
    nice blog awk! putih bersih je..

    ReplyDelete
  12. sme lah umie dlu pun.. dh 9bulan msih lg g sne sni naik moto... sume org yg
    tgk sume riso..hehehe.. kite je yg rilex..

    comel je header cmtu... wat sndri ek?

    ReplyDelete
  13. btol2..segar sket mata nk baca.hihi!
    ati2 wak

    ReplyDelete
  14. COMELnya header baru :))

    **TAK suka buat fail meja :(

    ReplyDelete
  15. insyaAllah Ekin..doa yg elok² saja..semoga dipermudahkan segala urusan ye :)

    ReplyDelete