3.4.12

21

Majlis Akikah Mumtaz Aqilah (puteri Puan Sue)

AHAD - 1 APRIL 2O12
MAJLIS AKIKAH DAN POTONG JAMBUL AQILAH
puteri Puan Sue (Asam.Garam.Gula)
aku dan suami smpi dah lmbt....
majlis potong jambul dah selesai dah....
so xde pic.....1 pic nie je yg ade....
ktrog dtg makan jelah.....hehehe...sowie Puan Sue

sempat dukung Aqilah..die sgt comel,geram....hehehe
ms tue die dah ngantok,org kcu2 pon die x kesah dah....
tp die x meragam pon...GOOD GIRL....

thanks Puan Sue sbb jemput ekin dan suami...

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

21 comments:

  1. ekin belatih pegang baby ea..he3...aqilah mmg gud girl..comel lak tu..:)

    ReplyDelete
  2. berseri?
    agk2 baby girl ke baby boy?
    hehehe

    ReplyDelete
  3. baby boy kot ekin.
    btau la ekin gender baby,nak tau ni.

    ReplyDelete
  4. xtau lg...
    lom confirm...
    hr tue scan x nmpk

    ReplyDelete
  5. Oooo..
    Nanti da tau inform tau.
    Tapi Ezza rasa baby boy sebab muka ekin berseri2 je.

    ReplyDelete
  6. nampak sgt bby aqilah ngantok..lentok je atas dukungan aunty ekin dia.. sbb ada teman dlm tu =)

    ReplyDelete
  7. cik Na : tuelah...
    bukan men lentok lg aqilah....
    cium2 die pon,die wat saje je...
    geram....
    hehehehe

    ReplyDelete
  8. alolo penat babynye..lps ni turn ekin lak..yay!!

    ReplyDelete
  9. tenkiu ekin sebab sudi datang...suke2

    ReplyDelete
  10. besnye...eh prut ekin xnmpak la :)

    ReplyDelete
  11. ade tue hah....
    aqilah dah tutup...
    hehehe

    ReplyDelete
  12. comelnya aqilah...lebat betol rambut dia...hehe

    ReplyDelete
  13. cutenyer aqilah! eh, mana ekin sorok peyut nih? hehehe

    ReplyDelete
  14. nanti orang tu tak lama lagi nak rasa pegang baby sendiri pulak..hehe

    ReplyDelete
  15. nt pgg bby sendiri plk kan... hehe x sbr nye :)

    ReplyDelete
  16. comeljew baby time ngantok kan..

    salam kenal..

    ReplyDelete