12.4.12

35

besday mommy,tp anak mommy yg dpt hadiah.....

mlm td bru smpi dr johor.....
huhuhuhuhuu....sedihnye
rs xnak balik KL lg....lom puas kat kampung
mama ngan ayah pon cm xnak bg aku balik je....
lepas nie balik untuk berpantang terus.....
3 bulan lg.....huhuhuhu..lamenye

kat johor memg x duduk umahlah.....
byk betol aktiviti ngan mama dan adik aku.....
shopping brg2 baby.....
mama nk belanja utk cucu tunggal die nie.... 
mama kate,mama nk belanja utk besday aku sbnrnye...
besday mommy,tp anak mommy yg dpt hadiah.....
alhamdulillah,rezeki anak mommy.....

hehehehe...tp xpe,aku lg suke....
si kecik  nie segala2nye utk aku dan suami skrg...
aku rs best sgt wlupun aku sgt penat ms tue.....
smpi bengkak kaki aku sbb byk sgt berjalan....huhuhu
kesian en.suami kene tolong urut 1 bdn....hehe
aku x penah lg kaki bengkak....
tp naseb bek bengkak 1 mlm jerk....huhuhuhu


 tgklah brg2 yg mama aku beli utk cucu die....
klu leh sume bende die nak borong.....
sumenye di luar jangkaan aku dan suami.....

 tambah lg baju si kecik mommy nie.....
8 pasang mama beli utk cucu die....

 nie sume mama ngan adik aku yg pilih....
aku ngan suami mampu tgk dan sengih je.....
sbb terkedu,sume bende die nak belikan...huhu
tuepon byk aku kate xyah,sbb ade brg yg kami dah beli....

 aku memg nak beli bakul bertutup tue.....
ingt g hospital nnti nak angkut bakul tue je....senang....
mama memg sgt memahami aku.....i love u mama!!!!

 ini pon mama belikan jugak.......
hr tue mama kate nak jahitkan je tilam kekabu....
so aku xdelah plan nak beli.....
tp die kate x sempat nak jahit...so die beli je senang....huhu...no komen
kami terkedu lg....
untuk mommy baby pon ade jugak....yeayyy.....hehe
maternity pad + nursing bra


"Ya Allah,syukur dengan rezeki yg kau beri nie....."
Alhamdulillah brg2 baby dah hampir complete..........
tgl skit2 je lg......
aku cadang nak completekn brg2 yg skit tue ms warehouse sale pureen nnti.....

mudah2an murah rezeki lg anak mommy nie yer....
i love u mama!!! i love u ayah!!!! 
thanks for everything........

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

35 comments:

  1. waaa...besnye...rezeki baby.. :))

    ReplyDelete
  2. kite nak beli lemari baby dah nnt... hehehe

    ReplyDelete
  3. wah..wah... sakan neneknye shopping ye.. alhamdulillah, murah rezeki baby kamu :)

    ReplyDelete
  4. bestnyer ade org blanje.. rezki baby & mommy..

    ReplyDelete
  5. manyaknya babay dapat adiah..
    mesti x sabar rasenya bby 2 nak kuar hehhehehhe
    paper pown ikin kena jaga kesihatan k

    ReplyDelete
  6. waaaahhh..memang besh...!!! nenek teruje..ibu yang untung..:) rezki si kecit meamng sentiasa murah..:)

    ReplyDelete
  7. manyaknye adiah bby...
    rezki bby tu...Alhamdulillah (^_^)

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah murah rezeki :) erm, aku ni naseb baik x taw gender baby lagi. klo x, rs da nk bli je sikit2 brg baby. drooling :)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah... rezeki anak..
    untunglah baby sulung...:)

    ekin, mana ekin dpt info kalau ada warehouse sale brg2 bayi ek? bg info boleh?

    n ekin beli brg baby masa kandungan bape minggu/bulan?

    ReplyDelete
  10. ala besnye sume brg dpt..untung anak dan cucu mama..hehehe

    ReplyDelete
  11. beshnya anak mommy ni..betol2 murah rezeki kan :)

    ReplyDelete
  12. kak izyan,kte pon x confirm lg gender baby
    tp men beli je....
    hehehehe
    unisex

    ReplyDelete
  13. my,ekin mule beli brg baby dr 3 bulan lg....
    biaselah ekin dan suami nie gaji x brape nak besar...huhuhu
    beli skit2,x rs sgt....
    skrg dah 7 bln,brg2 dah hmpir complete....

    slalu tgk sale2 kat website nie http://www.shoppingnsales.com/

    ReplyDelete
  14. wah bestnyer mama n ayah akak..hope smpai turn fadh nnt dpt la layanan mcm ni..tp time tu mst bukan cucu pertama dah..sob sob..huhu

    ReplyDelete
  15. hehehe
    excited cucu pertama nie lain skit
    hehehe

    ReplyDelete
  16. wah,bestnya mak dan ayah belikan utk cucu sulung dia.
    tetibe sedih sebb teringat arwah mak dan abah,tak sempat nak tgk cucu no 2 dia ni lahir nnti.

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah rezeki baby.. :)

    ReplyDelete
  18. murah rezeki baby :)
    bestnye...

    eh bakul kite tu same la..cuma sy kaler pinky peach.. walaupun baby boy.. ahah nsb ler baby boy ni pakai pink :D

    ReplyDelete
  19. wow best2..hehe.alhamdulillah rezeki baby kn.i tertarik dgn nursing bra tu.tp xpernah pn jmpe b4 this.tau scarlet dgn fabulous mom je..huhu.beli ktne?

    ReplyDelete
  20. yumie : ekin beli kat butik FIFFY
    ekin pon x penah jumpe kat KL nie
    tue beli kat johor

    ReplyDelete
  21. liyana : ekin pulak baby gurl....
    tp byk beli biru.....
    hehehehehe
    tkot tetibe kuar boboy plak

    ReplyDelete
  22. wah..! alhamdulillah.. murah sangat rezeki baby. best. best :)

    ReplyDelete
  23. Murah rezeki :)

    **Ekin bersalin bulan berapa, kita kahwin bulan 6 :) Kalau sempat bagi alamat eh

    ReplyDelete
  24. alhamdulillah.. murah rezeki baby. patut la ekin takmo shopping dah. hehehe

    ReplyDelete
  25. hehehehe
    nak shopping ms pureen nnti je

    ReplyDelete
  26. mmg syiok kn shopping brg bby...
    umie ni pun..kdg2 bsmngat nk g shopping.. tp rupe2nye skrg tgh bpantang... haha...
    excited nk g beli baju bby..

    ReplyDelete
  27. selalunya nenek or atuk akan telebih excited...mcm si umairah tu.ma & ayah relax..atuk & opah yg beria

    ReplyDelete
  28. selalunya nenek or atuk akan telebih excited...mcm si umairah tu.ma & ayah relax..atuk & opah yg beria

    ReplyDelete
  29. wah!!! banyaknye...blom lagi buat persiapan cengini...huhu

    ReplyDelete