23.3.12

6

weekend dtg lg~


weekend..........
kejap je rsnye dah hr jumaat balik......
baby aku pon dah hmpir 26 minggu.....
isnin nie checkup kat pusrawi.....
hopefully berat aku nek 2 kg jelah....huhuhu
xmau cm bulan lepas,nek smpi 4 kg....ngeee~
kang x pasal2 kene minum air gula plak.....

x sbr nak mommy n papa nak jumpe baby....
hope leh nmpk gender baby dengan jelas....
baby jgn sorok2 yerk......
anak mommy budak baikkan....

aktiviti weekend nie,siapkan bunga telur yg kakak opis aku tempah tue jelah
en.suami kene keje sbtu n ahad.....
so aku kene tngu kat umah.....
selain siapkan bunga telur,keje aku makan dan tdo jelah...hihihi
pastu bile checkup isnin nnti,berat naik 4 kg lg....
hahahahahahaaa...padan muke aku.....



selamat bercuti semua.....

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

6 comments:

  1. Selamat Bercuti mummy ekin....jgn lupa bykkan berehat, kne bg tenaga lebih pada baby tu k...

    take cre sayang..! :)

    ReplyDelete
  2. ekin still kurus mcm dulu jugak.wpun berbadan dua..hehe..

    kt pusrawi diorg ade bagi x jadual pengiraan pergerakan baby?make sure kena ade jadual tu..senang nk monitor pergerakan baby.. :)

    ReplyDelete
  3. ekin usap2 peyot ckp kat baby tunjuk gender.. leh mommy & papa beli brg baby ;)

    ReplyDelete
  4. hehehehe...
    fara,ekin beli yg dua2 gender leh pkai....senang
    so next baby pon leh pkai lg

    ReplyDelete
  5. kak sue : xde plak dorg bg ape2
    ekin kire sendiri je
    KK adelah bg....tp dorg x ckp pape

    ReplyDelete