8.3.12

16

tetibe rs kecewa.....

tetibe aku rs sedih plak hr nie.....
terus xde mood.....
nak tau sebab pe?
td saje aku bukak website pasal 3rd maternity & children expo yg mule esok......
nak tgk brand/booth ape yg ade.......
pastu............
terus rs kecewa,sbb brand yg aku nak xde........


 2nd Maternity & Children Expo


 3rd Maternity & Children Expo

nak tau ape??
TOMMEE TIPPEE....
erm,sedihnye.....
aku nak crik Breast Pump yg cm kak aty beli tue.......
dah lame aku buat kira2.........
aku nak beli yg mahal2,x mampu....
tp akhirnye kecewa....terus rs sedih.....

hr tue g expo yg kat KLCC pon aku tgk2 je
hrga Breast Pump sume still mahal2....
xde beza pon ngan kat kedai biase...

ermmmm........
redha jelah pegi esok cmne....
hope adelah yg boleh mengubat rs sedih aku nie....
huhuhuhuhu


lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

16 comments:

  1. Jangan sedih2 mommy ekin.
    mungkin brand lain pun ok gak.
    Chill ok?

    ReplyDelete
  2. Alamak ekin...sy pn nak beli breast pump tu jugak..alahaiii..takde ke..bila ekin ckp ni baru perasan. :(
    Kecewa la mcm ni. Agak2 ada tak booth lain yg buat tommee tippee nye barang? Hmm.

    ReplyDelete
  3. tak per ekin..insya'allah, ada rezki lain tuh...

    ReplyDelete
  4. xpe ekin...try tgk yg lain lak...kalo xde gak nk gak brand tu...kene la cari kt tmpt lain....huhuh

    ReplyDelete
  5. pegi terjah je..survey dulu..mane tau ade yg lbh baik..insyaAllah..jgn sedih2 k..

    ReplyDelete
  6. alo, ciannye... online pun byk la breastpump.

    ReplyDelete
  7. memg byk,cume hrga tue je yg membezakan....

    ReplyDelete
  8. ekin~~! mimi ada cadangan. ni setelah diberitahu oleh orang lain jugak la. BP tommie tippie ramai orang yg let go lepas beli. tak tau la ape problemnye. klau ekin nak beli yg bajet2 macam mimi. ekin try goole Unimom Allegro. atau mipump first year. murah je. so far baca review okay brand ni. =) jgn sedey2 kin. hehe

    ReplyDelete
  9. kdg2 mmg dia x tulis kat situ tp ada gak certain booth yg jual tommee tippee...mcm kat expo klcc hari tu, rasanya xde pon booth TT semata2 tp ada satu booth ni jual barang2 mcm bumble bee, TT, avent & byk la lagi...hehe

    ReplyDelete
  10. tkpe...rezeki utk baby mst ade...

    ReplyDelete
  11. ala jgnla cdey2 tau..pegi jer dlu mn thu ada rzki..~
    Chill ok..
    i pn nk cr brand Quinny sb nk bli stroler ngn mothercare tpi xda gak..xkshla pegi jer mn thu ada luck kn..~

    Insyallah ada ms lehla kta jmp kt sn erk..(^__^)

    ReplyDelete
  12. ala yeke...takpe. nnt ada lg baby expo. tp mcm kurang best je baby expo tahun nie kan... tp ada kemungkinan jugak dia tak listed logo dia kat situ. ;)

    ReplyDelete
  13. nk mnjwb pertanyaan..

    unimom allegro beli online kat FB Eizmierah mumnbabyshop

    link die :

    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.163838593702648.43534.100002295263913&type=3

    ReplyDelete
  14. tak de ek..alamak..adik akak pon nak gi expo tu beli macam akak tu gak ar..alaaaa...kesian ar...akak lak hampa same..

    ReplyDelete
  15. waaaa..anis pun sama ekin..ingat sabtu nih nk g mid nk cr breast pump tu jugak la..mtk2 ada booth len yg jual.. think positive.. :))

    ReplyDelete