2.3.12

9

myBBstore Sale 2012



 1 March – 15 April 2O12

Location (6O3 7982 4127)
Kuchai Lama
No 21-1 & 21-2
Jln Kuchai Maju 18
off Jln Kuchai Lama
58200 KL
Kelana Jaya
17-G, BLOCK B
ZENITH CORPORATE PARK
NO 1, JLN SS7/26
KELANA JAYA
47301 PETALING JAYA
SELANGOR
Kota Damansara
NO 33-1 & 33-2
Jalan PJU 5/20
The Strand
Kota Damansara
47810 Petaling Jaya
Selangor

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

9 comments:

  1. i love this store! me ada borong kat sini jugak. berbaloi! ;)

    ReplyDelete
  2. nursing pillow tu murah.... suke!!

    ReplyDelete
  3. murah gak bouncher tu hargenya...[carik alasan nak shopping]..;p

    ReplyDelete
  4. byk lak sale baby skg ek..beshnyeeee!!! hehe

    ReplyDelete
  5. ekin,
    blog u niyh dah jd egen saya tuk inform kat kakak opis yg tgh pegnen niyh kat mana yg ada sale..hehehhe..thanks for sharing...

    ReplyDelete
  6. hmm..ada yg murah,ada yg agak mahal.nak gk usha2.cam best jer.hehe..

    ReplyDelete
  7. nak beli bumbo seat.
    tapi mcm mahal lagi la price dia..
    huhu

    ReplyDelete
  8. wahh beshnye ade sale...tapi i tade baby lgk..:P

    ReplyDelete