28.2.12

19

MY DEAR warehouse sale

MY DEAR warehouse sale....
semestinye aku ngan suami kne gi....
kami memg tngu warehouse2 sale je skrg nie....

kol 6.45 pg kami dah keluar rumah....huhuhu...semangat x?
bukan pe,sbb kami xtau jalan....tkot sesat...hihihi...alasan
singgah brekfast dulu kat tmpt feveret kami,mkn soto....
tkot anak mommy lapar plak nnti......

smpi kat tmpt tue,kol 8 pg.....
dorg bru nak bukak dan kemas2....
so kami pusing2lah dulu kt area tue....
tepat kol 9,kami masuk.....

terus menuju ke bhgn stroller.....
tujuan utama,memg nak crik stroller jerk.....
pusing sane,pusing sini......tmpt kecik jer.....
aduh,tuepon dah rambang mata......
mommy ngan papa dah xtau nak pilih yg mane.....

dari harga RM5O-beratus2....
target nak crik yg RM1OO ke bawah.....
sbb boleh beli brg2 len plak......
sejam kemudian,bru kami dpt buat keputusan......
tuepon tutup mata jelah ms tue...huhu

baby coat.....
baby playpen...
baby accesories.....
semuanye murah2.....
tp kami x beli pon,sbb rs x perlu....
memg x cdg pon nak beli...
so tgk2 jelah cuci mata.....

kami mls nk dok lame2 kat situ...
kang asyik bertukar2 fikiran je.....huhuhu
especially suami aku.....
die yg lebih rambang mata dr aku.....ngeeee~
lepas dpt ape yg kami nak,terus gi bayar....
dan inilah hasilnye...........
tadaaa.............




















smpi umah,kami suami isteri terus belek2.....
kami dah soh dorg pasang siap2 kat sane....sbb mls nak pasang sndr

alhamdulillah kami puas hatilah dgn pilihan kami.....
boleh di tolak dr depan dan dr blkg....
tuelah yg paling aku berkenan tue....
memg aku carik yg cm2......
harganye cume RM9O je.....under budget
slalu survey2 kat kedai or supermarket, hargenye RM15O ke atas....
jd sgt berbaloi2 bg aku.....

so ms maternity & baby expo kat midvalley nnti,boleh beli brg2 len plak...
ms baby expo kat KLCC hr tue,aku xde beli ape2 pon.....
xde yg berkenan kat mata aku....lalalalalaaaa~

lots of love ♥ byekinjamal
thanks for reading!
PERHATIAN :
Sebarang penggunaan gambar atau entry peribadi di dalam blog ini tanpa keizinan untuk tujuan peiklanan atau jualan adalah dilarang sama sekali.

19 comments:

  1. tomey nyer..polkadot lagi...hehehe

    ReplyDelete
  2. jumpa di midvalley nnt... ahaksss

    ReplyDelete
  3. comel nye..suke stroller yg boleh guna depan belakang ni.. tp selalu jmpe yg mahal2 jek

    nk tgu sale kt midv jgk, hehe

    ReplyDelete
  4. CUTENYER!!!eh, baby cot banyak tak offer? me pon nak g mid jugak nanti. jumpa di sana! :)

    ReplyDelete
  5. bestnye dpt harga camtu. berbaloi2! :)
    skang ni akak x de bli ape2 lg. gi expo2, usya n tahan nafsu je dulu. da besar sikit baru nk beli kot. hehe

    ReplyDelete
  6. Ya Allah...stroller tu rege RM90 je? murah sgt dah tuh

    ReplyDelete
  7. alolo cun gle la baby stroller tuh. kaler turquoise lg.. aaaa jeles2! hihi..

    ReplyDelete
  8. anis beli playpen kaler merah yg dlm pic ekin tuh...murahkan kt jualan gudang mydear..kalo byk wet suma nk beli..huhu..tp brg xd la byk sgt...tmpt tu pun kecik je..

    ReplyDelete
  9. perghhhh murah giler...playpen 195?? nak nangis tengok!!

    ReplyDelete
  10. jumpa kt mid nanti.ekin pegi ari ape? hehehe. bleh kenal kenalan.

    comey nye stroller dia. ekin dah tau gender ke?

    ReplyDelete
  11. ekin xtau lg nak g hr pe....
    mybe sabtu or jumaat kot

    ReplyDelete
  12. akak pon beli stroller kat my dear ni..memang murah dan berbaloi kan..:)

    ReplyDelete
  13. sangat murah...jimat sesangat
    pas nie leh lah beli benda lain pulak yer....
    mesti dah x sabar nak tunggu bby kan ...:)

    ReplyDelete
  14. nmpk jugak stroller ni hari tu...hehe

    xpe, nnti usha2 barang baby kt expo midvalley lak...hehe

    ReplyDelete
  15. comel2.. kita suka stroller yang boleh ditolak depan atau belakang... senang.. kat mane warehouse sale tu..?

    ReplyDelete